Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο: “Δεν γίνεται να χάνουμε με τέσσερα γκολ”
Ρεάλ Μαδρίτης

Κριστιάνο: “Δεν γίνεται να χάνουμε με τέσσερα γκολ”

Τους λόγους για τους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την συντριβή από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερόν" υπέδειξε με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

07.02.2015 | 22:03

Τους λόγους που οδήγησαν στην εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του από τα πολλά παιχνίδια δεν έχουν το καθαρό μυαλό, αλλά ούτε και τις φυσικές αντοχές που χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η βαριά ήττα από τους “ροχιμπλάνκος”.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος επισήμανε πως η “βασίλισσα” δεν θα πρέπει να χάνει έτσι από κανένα αντίπαλο, ενώ έδωσε και το σύνθημα της αντεπίθεσης, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

“Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να χάνει με τέσσερα γκολ διαφορά κόντρα σε κανένα αντίπαλο. Η ομάδα δεν έχει φρεσκάδα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μία δικαιολογία. Έχουμε εντοπίσει το λάθος και τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version