ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ομάδα οδοστρωτήρας

Οι 11 καλύτεροι της βδομάδας αυτής ήταν συγκλονιστικοί, συνθέτοντας μια εξαιρετική ομάδα στο πλάνο μας.

Ομάδα οδοστρωτήρας

O πάγκος μας θα έχει τον Λουίς Ενρίκε και η εξήγηση είναι απλή. Από τότε που δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη στήλη, που τα “σπάει” γενικά (αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας…), ο Τσόλο Σιμεόνε έχει μπει αρκετές φορές ως προπονητής της βδομάδας. Το άξιζε και αυτή τη βδομάδα έτσι όπως συμπεριφέρθηκε στη Ρεάλ, όμως εμείς θα τιμήσουμε τον Καταλανό, ο οποίος έχει ακούσει πολλά κι όμως καταφέρνει να διατηρεί τη Μπαρτσελόνα σε όλους τους στόχους της μέσα κι εκτός αυτού βδομάδα με τη βδομάδα δείχνει ακόμα καλύτερη. Χθες έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στη Μπιλμπάο, δείχνοντας παράλληλα πως έχει γίνει φανταστική σε ένα κομμάτι που η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μέχρι τώρα ασταμάτητη. Το transition της Μπαρτσελόνα θυμίζει τη περσινή Ρεάλ και οι αντίπαλοι μοιάζουν ήδη φοβισμένοι.

Πάμε και στους 11 καλύτερους

Tερματοφύλακας: Οσπίνα(Άρσεναλ): Απλά εντυπωσιακός! Έκλεισε όσα στόματα έλεγαν πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός οι τρεις ανέπαφες εστίες σε τρία ματς με τον ίδιο βασικό κι ενώ δέχτηκε τα πρώτα του τέρματα, σίγουρα στην Άρσεναλ νιώθουν πλέον πιο ασφαλείς μαζί του. Έξι σωτήριες επεμβάσεις.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Σούμποτιτς(Ντόρτμουντ): Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Χούμελς αλλά ο Σούμποτιτς έκανε πέντε περισσότερα κοψίματα κι είχε καλύτερο ποσοστό σωστών μεταβιβάσεων. Η Ντόρτμουντ κράτησε το μηδέν ύστερα από καιρό και ο Σούμποτιτς έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό, δυστυχώς για τον “δικό” μας Παπασταθόπουλο που έμεινε στον πάγκο.

Κουγιατέ(Γουέστ Χαμ): Το γκολ που πέτυχε ήταν το λιγότερο που άξιζε από αυτό το ματς. Κατάπιε τους αντιπάλους του και ήταν σχεδόν αλάνθαστος σε όλο το 90λεπτο.

Δεξί μπακ: Mίτσελ(Αλμερία): Όταν έχεις δεξί μπακ που σου πετυχαίνει δύο γκολ και χάρη σε αυτόν κερδίζεις, ψάχνεις σίγουρα για άλλους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και αμυντικά.

Αριστερό μπακ: Σικέιρα(Ατλέτικο Μαδρίτης): Όταν έφυγε ο Φιλίπε Λουίς, πολλοί φίλοι της Ατλέτικο ανησύχησαν για το κενό που θα αφήσει. Τελικά το μόνο που άφησε ήταν τα 20 εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας, αφού ο Σικέιρα δείχνει αρκετά αντάξιος. Έδωσε μία ασίστ και κανείς δεν τόλμησε να περάσει από την πλευρά του.

Κεντρικός μέσος: Σαούλ(Ατλέτικο Μαδρίτης): Ο Κόκε αποχώρησε νωρίς τραυματίας και ο Σαούλ πέρασε στη θέση του. Εκείνη τη στιγμή έμοιαζε σαν τον αδύναμο κρίκο της Ατλέτικο. Αυτός απάντησε με ένα φοβερό γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι, πολύ τρέξιμο, σωστές μεταβιβάσεις και κλεψίματα.

Αριστερός χαφ: Γκερέιρο(Λοριάν): Είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα φύγει για να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, έχει γίνει ένα αριστερό χαφ που μαρκάρει, κόβει, πιέζει ψηλά, δίνει ασίστ και πετυχαίνει γκολ.

Δεξί εξτρέμ: Μέσι(Μπαρτσελόνα): Ξέρουμε ότι βαρεθήκατε να τον βλέπετε στην ενδεκάδα μας αλλά δε γίνεται να κάνουμε πως δεν υπάρχει. Δύο γκολ και δύο ασίστ από τον Αργεντίνο που έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στη Μπιλμπάο.

Δεκάρι: Βέρντε(Ρόμα): Στο πρώτο του ματς στη βασική ενδεκάδα της Ρόμα, ο 18χρονος έκανε την έκπληξη, όντας ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Δύο ασίστ και πολύ τρέξιμο από το νέο μεγάλο αστέρι των ακαδημιών της Ρόμα.

Επιθετικοί: 

Ομπαμεγιάνγκ(Nτόρτμουντ): Δύο γκολ και μία ασίστ από τον Καμπονέζο επιθετικό που είναι ο μοναδικός με σταθερή απόδοση από τη φετινή Ντόρτμουντ. Μόλις δέχθηκε και λίγη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, έλαμψε περισσότερο.

Κέιν(Τότεναμ): Tι να πρωτοπείς για αυτό το παλικαράκι; Δύο γκολ στο πρώτο ντέρμπι του Λονδίνου που πήρε μέρος, χαρίζοντας έτσι την ανατροπή-νίκη για την ομάδα του. Είναι η έκπληξη της σεζόν στην Αγγλία και ο λόγος που η Τότεναμ ονειρεύεται τη τριάδα.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ