ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Tor!

Με πέντε παίκτες από τη Μπουντεσλίγκα να ξεχωρίζουν αυτή τη βδομάδα, η ενδεκάδα μας είναι αρκετά γερμανική έχοντας και στον πάγκο άνθρωπο.

Tor!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος όπως έχει αποδείξει χρόνια τώρα. Η Μπορούσια έφτασε να φοβάται την καταστροφή(υποβιβασμός), με τον ίδιο ωστόσο να μην κάνει πίσω. Έμεινε, πάλεψε και με τις επιστροφές των τραυματιών και με λίγη τύχη, η Ντόρτμουντ είναι και πάλι ομάδα, στοχεύοντας σε ένα μαγικό δεύτερο γύρο που θα την κάνει να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις. Για αυτό και τον επιλέγουμε για προπονητή της βδομάδας.

Οι έντεκα κορυφαίοι της βδομάδας

Τερματοφύλακας: Τραπ(Άιντραχτ): Έκανε εφτά σωτήριες επεμβάσεις κόντρα στη Σάλκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του, με την ομάδα του να παίρνει το τρίποντο με 1-0. Πολύ καλός γενικά.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Σέρτζι Γκόμεζ(Θέλτα)-Μπάρτρα(Μπαρτσελόνα): Aμφότεροι έχουν κατηγορηθεί για τις μέτριες εμφανίσεις τους, όμως αυτό το Σ/Κ έκλεισαν στόματα. Ο μεν παίκτης της Θέλτα ήταν ηγέτης στην άμυνά του, κρατώντας άσφαιρους Μάντζουκιτς-Γκριζμάν-Τόρες, ενώ ο δε παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν σωστός σε μεταβιβάσεις και τοποθετήσεις, ενώ χρεώθηκε και μία ασίστ.

Δεξί μπακ: Βιερίνια(Βόλφσμπουργκ): Παίζει εκεί κατ’ ανάγκην. Αυτό όμως δεν τον επηρεάζει από το να μας δείξει πόσο γρήγορα και εύκολα μαθαίνει, αποτελώντας ένα δεύτερο Ροντρίγκεζ στα δεξιά. Ατέλειωτα ανεβοκατεβάσματα και δύο ασίστ από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ που και αμυντικά ήταν εξαιρετικός.

Αριστερό μπακ: Aμαβί(Νις): O 20χρονος μπακ, κάνει παπάδες σε κάθε αγώνα και σύντομα θα τον δούμε σε μεγαλύτερη ομάδα. Remember the name φάση, με τη Νις να τρίβει ήδη τα χέρια της. Φοβερός για ακόμα μια αγωνιστική.

Κεντρικοί μέσοι:

Βάσκεζ(Παλέρμο): Hγέτης! Δύο γκολ και μία ασίστ και τέζα η Νάπολι. Ο Βάσκεζ αποδεικνύει σε κάθε αγώνα πως το Παλέρμο δεν τον χωρά, προσκαλώντας μεγάλες ομάδες στα παιχνίδια της ομάδας του.

Γκουαρίν(Ίντερ): Ξεκίνησε τη σεζόν πολύ νωθρά. Συνέχισε για καιρό έτσι, όμως από τη στιγμή που ήρθε ο Μαντσίνι μοιάζει αναγγενημένος. Ένα γκολ και μία ασίστ από τον Κολομβιανό που ανεβάζει μαζί του όλη την ομάδα.

Επιθετικοί χαφ:

Σον(Λεβερκούζεν): Χρεώνεται ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο και ένα λάθος από το οποίο προήλθε το 2-4 της Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο δε θα βλέπαμε τέτοια ματσάρα αν ο ίδιος δεν έλεγε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Χατ-τρικ το οποίο δεν έφτασε στην ομάδα του, με τον Κορεάτη να πήγαινε να γυρίσει μόνος του το ματς.

Μίλερ(Μπάγερν Μονάχου): Από την Μπάγερν του Σαββάτου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον. Ρόμπεν, Μίλερ, Σβαϊνστάιγκερ, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι ήταν όλοι τους καταπληκτικοί, όμως επειδή εδώ δουλεύουμε (και) με στατιστική, ο Μίλερ έγραψε δύο φορές το όνομά του στο φωτεινό πίνακα κι έδωσε ισάριθμες ασίστ.

Επιθετικοί:

Μπαμπακάρ(Φιορεντίνα): Άλλος ένας που πρέπει να κρατήσετε το όνομά του για το μέλλον. Θα μπορούσε να χει κάνει το μπαμ από πέρσι, όμως η έλευση Ρόσι-Γκόμεζ είχαν παγώσει το θέμα. Φέτος βγάζει μάτια και αργά ή γρήγορα θα ακουστεί για μεγαλύτερη ομάδα. Άλλα δύο γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ντοστ(Βόλφσμπουργκ): Δεν γίνεται να έλειπε από τη σημερινή ενδεκάδα. Απίστευτη απόδοση από τον πιο φορμαρισμένο παίκτη στη Γερμανία, ο οποίος μετά τη Μπάγερν σκότωσε και τη Λεβερκούζεν πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

*Ο Μέσι λείπει επίτηδες από την ενδεκάδα, καθώς αν και το άξιζε, βρίσκεται συνεχώς εδώ τις τελευταίες εβδομάδες και θα μας περάσετε για φανατικούς λάτρεις του. Με τα κριτήρια άξιζε να βρίσκεται, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι θέλει, οπότε θα ξαναβρεθεί σύντομα εδώ. Επίσης, Ρόις και Ντε Μπρούινε ίσως άξιζαν να βρίσκονται εδώ, όμως δε θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιον από τους υπόλοιπους.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ