Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε φόρα και ποιος την σταματάει!
Οι Βεστφαλοί από εκεί που δεν μπορούσαν να σταυρώσουν νίκη παίρνουν την μία μετά την άλλη!
Έτσι, έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες. “Θύμα” αυτή τη φορά ήταν η Στουτγκάρδη, η οποία έχασε στην έδρα της από το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έτσι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Ομπαμεγιάνγκ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Κλέιν στο 32′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Αυτό δεν “έριξε” ψυχολογικά τους Βεστφαλούς που έκαναν το 2-1 με τον Ιλκάι Γκουντογκάν στο 39′, ενώ με τον Μάρκο Ρόις στο 89′ διαμόρφωσαν το 3-1. Αυτό έμοιαζε πως θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ο Νιερντεμέιερ στο 91′ μείωσε σε 3-2.
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας