ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Ποιος το θέλει πιο πολύ;

Οι προτάσεις/ προβλέψεις του "Βασιλιά" για το κουπόνι της Τρίτης (24/2).

Ποιος το θέλει πιο πολύ;

Με Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα, αποκλειστικά. Δύο παιχνίδια τύπου 1χ2 αφού μόνο η Μπαρτσελόνα θεωρείται καθαρό φαβορί, όμως στο πρώτο ματς σήμερα στο “Έτιχαντ” μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Η απουσία του Τουρέ είναι τεράστια κι ίσως αποδειχθεί καθοριστική. Η Σίτι με Φερνάντο-Φερναντίνιο στο κέντρο δε θα μπορέσει να κρατήσει μπάλα και για αυτό ίσως Σίλβα και Νασρί θα πρέπει να βοηθάνε συνεχώς με την επίθεση να μένει κενή. Η Μάντσεστερ είναι αναγκασμένη να επιτεθεί αφού ξέρει πως στο “Καμπ Νου” τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Επίσης είναι αναγκασμένη να παλέψει μέχρι τέλους και να μας κάνει να αμφισβητήσουμε το φαβοριτισμό της Μπαρτσελόνα έστω και για δυο βδομάδες. Αν δεν το κάνει, θα αποδείξει για ακόμη μια φορά πως δεν έχει μεγαλώσει παρά τις επιτυχίες στο Νησί.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πάει σίγουρα πιο κουρασμένη από τη Σίτι. Πάλεψε μέχρι το 90′ με τη Μάλαγα και το χειρότερο για αυτή είναι πως δεν τα κατάφερε. Το πως θα επιδράσει αυτό στο σημερινό παιχνίδι θα φανεί. Φοβισμένα δε θα παίξει, όμως πρέπει έστω για 8-9 φορές στο 90λεπτο να κάνει καλή άμυνα. Οι Άγγλοι έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν μια ευκαιρία και γκολ, όμως στη Μπαρτσελόνα πρέπει να τους νοιάζει να μη δεχτούν πολλά(αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό). Πρέπει να τους νοιάζει να πετύχουν δύο γκολ που θα σημαίνει πρόκριση ή έστω ένα.

Δε νομίζω πως δε θα το βάλουν. Αλλά δε νομίζω πως δε θα δεχτούν κι όλας. Άρα πάμε στο 2-3 γκολ που έχει 2.00 απόδοση.

Στο άλλο παιχνίδι κολλάει ο τίτλος του κειμένου. Η Γιουβέντους το θέλει πάρα πολύ όμως δείχνει να μην είναι ικανή. Ευτυχώς για αυτή έτυχε τη Μπορούσια κι όχι κάποια ομάδα σαν τη Μπαρτσελόνα, γιατί ακόμα και τώρα τα Μέσα της Ιταλίας είναι απαισιόδοξα. Η “Κυρία” είναι από τις ομάδες που μπορούν στην καλή τους μέρα να βάλουν τρία γκολ και να διαλύσουν κάθε υποψία “ντέρμπι”, όμως αν δεν τους πάει το ματς μπορεί να το καταστρέψουν από μόνοι τους.

Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Πίρλο θα παίξουν τεράστιο ρόλο στο σημερινό ματς με την ελπίδα των “μπιανκονέρι” να είναι να μη δεχθούν γκολ. Δε θα τους πείραζε το 0-0. Το θέμα είναι πόσο ικανό είναι να μείνει.

Η Ντόρτμουντ θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ για να εξαργυρώσει τη πρώτη θέση στη φάση των ομίλων και το “πλεονέκτημα” έδρας. Μπορεί όμως; Ομπαμεγιάνγκ και Ρόις είναι σε εξαιρετική φόρμα και ο Ιμόμπιλε θέλει να κλείσει τα στόματα όσων των έδιναν δανεικό τόσα χρόνια δεξιά κι αριστερά. Από την άλλη όμως οι σημαντικοί του σημερινού ματς θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται στο κέντρο. Αν καταφέρουν να τρέξουν τους παίκτες της Γιουβέντους τότε θα χουν κερδίσει μια μάχη. Όμως το θέμα μας είναι ο πόλεμος. Επειδή βλέπω “ο Γιάννης να φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη”, θα προτείνω το 0 με 1 γκολ, με τους γηπεδούχους να ξέρουν να το υπηρετούν και τον Αλέγκρι να παρακαλάει για ένα σκορ τύπου 1-0.

Συνοπτικά

102 Γιουβέντους – Ντόρτμουντ 0 με 1 γκολ 2.70

103 Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 2 με 3 γκολ 2.00

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ