Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μάχη της Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η μάχη της Μαδρίτης!

Ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει η Ατλέτικο στη φάση των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ στο μεταξύ τους ζευγάρι που κλέβει τις εντυπώσεις.

20.03.2015 | 13:10

Σπουδαίες αναμετρήσεις ανέδειξε η κληρωτίδα στη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από αυτές το ματς που ξεχωρίζει είναι σίγουρα το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο όπου πέρυσι είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό του θεσμού.

Εκτός από αυτό μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στη φάση των ομίλων.

Προβάδισμα για την επόμενη φάση, τουλάχιστον θεωρητικά, έχει η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Πόρτο, όπως και η Γιουβέντους απέναντι στην Μονακό.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Παρί Σεν Ζερμέν- Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης- Ρεάλ Μαδρίτης

Πόρτο- Μπάγερν Μονάχου

Γιουβέντους- Μονακό

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου), με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους κι εν συνεχεία εκτός. Οι ημιτελικοί θα γίνουν 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Champions League στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Σημειώνεται πως φέτος δεν θα γίνει και η κλήρωση για τις «διασταυρώσεις» των ημιτελικών, αλλά στις 24 Απριλίου θα γίνει νέα κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της τετράδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version