ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Κάποιοι το πήραν πάνω τους

Η ενδεκάδα της βδομάδας αποτελείται από παίκτες που πήραν στις πλάτες τους τις ομάδες τους δίνοντάς τους νίκες μέχρι και σε ντέρμπι.

Κάποιοι το πήραν πάνω τους

Προπονητής της βδομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Λουίς Φαν Χάαλ. Η Γιουνάιτεντ είχε μπροστά της ένα σερί από δύσκολα παιχνίδια όπως αυτά με Νιούκαστλ(εκτός), Τότεναμ(εντός) και Λίβερπουλ(εκτός). Ως τώρα οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν 3/3 όμως ακολουθούν παιχνίδια με Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι που θα κρίνουν ουσιαστικά όλη τη χρονιά. Κόντρα στη Λίβερπουλ πάντως, ο Φαν Χάαλ έκανε ματ στον Ρότζερς παίρνοντάς του εύκολα το κέντρο, με τη Γιουνάιτεντ να κάνει ότι θέλει ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που κυνηγούσε γκολ. Η ομάδα του Ολλανδού ανεβαίνει σταδιακά και το έργο του φαίνεται πως αποδίδει καρπούς.

Πάμε και στους 11 καλύτερους της βδομάδας

Μίχιλ(Γουέστ Μπρομ): Ξέρω θα πείτε “τι κάνει αυτός που έφαγε τρία γκολ στην ενδεκάδα της βδομάδας;”. Ίσως έχετε ένα δίκιο, όμως αν δείτε τα στατιστικά του αγώνα θα καταλάβετε ότι το σκορ ήταν για 8-0. Η Σίτι έκανε ρεκόρ ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο με 24 και συνολικά 36 στο παιχνίδι με τον Μίχιλ να επεμβαίνει στις 9 από αυτές κρατώντας σχετικά χαμηλά το σκορ.

Κόκε(Σεβίλλη): Σκόραρε, ήταν φοβερός αμυντικά και τα ανεβάσματά του έμπλεκαν συνεχώς τη Βιγιαρεάλ σε περιπέτειες.

Οταμέντι(Βαλένθια): Είναι ο παίκτης που έχει ανεβάσει επίπεδο αμυντικά τις “νυχτερίδες”. Η Βαλένθια κάνει ουσιαστικά πρωταθλητισμό όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και όσο είναι ο Οταμέντι καλά, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Μάλιστα ο Αργεντίνος σκόραρε ξανά.

Λάνγκαμπ(Χέρτα): Ντέρμπι παραμονής έπαιζε η Χέρτα στην έδρα του Αμβούργου και ο κεντρικός της αμυντικός το πήρε πάνω του. Άριστος αμυντικά, σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 84′ και τελείωσε το παιχνίδι.

Έκτορ(Κολωνία): Φοβερός είτε αμυντικά είτε επιθετικά, έκανε τον επιπλέον παίκτη σε κάθε περίπτωση και βοήθησε την ομάδα του να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Βεράτι(ΠΣΖ): Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη, ο Ιταλός κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα στα πόδια κι έδωσε άλλη μία ασίστ στην επικράτηση της ομάδας του.

Μαξίμ(Στουτγκάρδη): Η Στουτγκάρδη είναι εξαρτημένη από τον Μαξίμ. Ο ίδιος είχε να σκοράρει από τη πρώτη αγωνιστική, όμως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος πρέπει να γίνει καλύτερος αν θέλει να δει την ομάδα του να σώνεται. Η αρχή έγινε κόντρα στην Άιντραχτ που πέτυχε ένα γκολ κι έδωσε μία ασίστ.

Κόκε(Ατλέτικο): Πραγματικά εντυπωσιακός. Έτρεξε περίπου 12 χιλιόμετρα, κέρδισε εφτά μονομαχίες, κλέβοντας κι έξι φορές τη μπάλα. Έδωσε και την ασίστ για το 1-0.

Μενέζ(Μίλαν): Αν δεν είχε το Γάλλο η Μίλαν θα ήταν στην επικίνδυνη ζώνη. Με 15 γκολ(τα εφτά με πέναλτι) οδηγεί τη Μίλαν πάνω από τη 10άδα κάτι που ίσως δεν αξίζει με βάση την εικόνα της στο γήπεδο.

Μάτα(Μαν.Γιουνάιτεντ): Τι άλλο να έκανε; Επισκίασε κάθε ποδοσφαιριστή που πάλεψε στο ντέρμπι του “Άνφιλντ” πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, με το δεύτερο να είναι χαϊλάιτ της χρονιάς.

Κέιν(Τότεναμ): Πέτυχε χατ-τρικ φτάνοντας τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Αγκουέρο. Ο Άγγλος τραβά συνεχώς τα βλέμματα πάνω του κάνοντας γεμάτα παιχνίδια και δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ