Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στριπτίζ για τη Γιουβέντους (pics)
Γιουβέντους

Στριπτίζ για τη Γιουβέντους (pics)

Δύο διάσημες ιταλίδες πορνοστάρ υπόσχονται στριπτίζ σε περίπτωση που η Γιουβέντους καταφέρει να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

10.04.2015 | 16:01

Οι παίκτες του Αλέγκρι κρατάνε με το ένα χέρι το τίτλο στην Ιταλία, βρίσκονται στο τελικό του Κόπα Ιτάλια και έχουν περάσει στις οχτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Διόλου άσχημα αν είσαι φίλος της ομάδας. Το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο ωστόσο αφού δύο διάσημες ιταλίδες πορνοστάρ υπόσχονται ζωντανό στριπτίζ σε περίπτωση που η Γιουβέντους καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Τέρα Πάτρικ και η Βιτόρια Ρίζι δεν έχουν να κρύψουν πολλά αφού φανταζόμαστε πολλοί συμπατριώτες τους θα τις έχουν…απολαύσει, όμως το να κάνουν στριπτίζ σε ζωντανή εκπομπή της τηλεόρασης είναι ένας λόγος παραπάνω για να υποστηρίζουν τη Γιουβέντους. Οι ίδιες σε δηλώσεις τους ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν πρόβλημα να τα βγάλουν όλα, ενώ μάλιστα φάνηκαν διαβασμένες μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Βιντάλ, Πογκμπά, Πίρλο και Τέβεζ.

Δείτε φωτογραφίες από τη κοινή τους φωτογράφιση 

Η Τέρα Πάτρικ

Η Βιτόρια Ρίζι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version