Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ματιές σε Γκριζμάν ρίχνει ο Γκουαρντιόλα
Μπάγερν Μονάχου

Ματιές σε Γκριζμάν ρίχνει ο Γκουαρντιόλα

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντουάν Γκριζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζουν οι Βαυαροί.

15.04.2015 | 14:07

Η Μπάγερν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Αντουάν Γκριζμάν αλλά και ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης καλοβλέπει το ενδεχόμενο μετακίνησης  στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο 24χρονος αγωνιζόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο το καλοκαίρι που μας πέρασε μετά από μεταγραφή 30 εκατομμυρίων. Ωστόσο πληροφορίες από το γερμανικό περιοδικό “Sport Bild” λένε ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει το διεθνή Γάλλο ως μια από τις προτεραιότητές της για τη σεζόν 2016-2017.

Προκειμένου να μην ξεπεραστεί από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που πιθανό να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γκριζμάν, ο βαυαρικός σύλλογος είναι πρόθυμος να εντάξει στο δυναμικό του το Γάλλο νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί για την επόμενη σεζόν .

Το γερμανικό περιοδικό ανέφερε ότι ο σύλλογος υπό την ηγεσία του Πεπ Γκουαρντιόλα εύκολα θα παρακινηθεί από το αριστερό πόδι και την ευελιξία του Μανδριλένου επιθετικού ηλικίας 24 ετών , που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και έδειξε το ταλέντο του στο ματς της Τρίτης (14/04) με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή η αξία του ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια. Έχει σκοράρει 18 φορές στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και είναι ο τρίτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Primera Division .

«Είναι ένας από τους καλύτερους , είπε γι ‘αυτόν πρόσφατα ο Ρέιναλντ Ντενουί , στις στήλες για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαία στην Ατλέτικο . Αυτό που είναι ακόμη πιο δύσκολο είναι ότι ο Μέσι και Ρονάλντο , που είναι οι κυρίαρχοι σκόρερ ,τροφοδοτούνται από έναν μέσο και μια ειδική επίθεση . Ο Γκριζμάν έχει περισσότερες υποχρεώσεις από αυτούς . Είναι, επίσης, πολύ βελτιωμένος στον ανασταλτικό ρόλο . Είναι αρκετά δύσκολο αυτό που κάνει . Έφτασε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο . ”



    
    

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version