Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόμης… Σουάρεζ!
Μπαρτσελόνα

Κόμης… Σουάρεζ!

Το... αίμα των αντίπαλων της Μπαρτσελόνα πίνει ο Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός μετά την Παρί "δάγκωσε" και τη Βαλένθια ανοίγοντας το δρόμο της νίκης με τον Μέσι να "μιλάει" στο τέλος.

18.04.2015 | 18:50

Έστω και δύσκολα η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 2-0 της Βαλένθια στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Έτσι, οι Καταλανοί βρίσκονται για την ώρα πέντε βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει, όμως, ένα ματς λιγότερο.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μία φορά ήταν ο Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του και έτσι με τα γκολ που σημειώνει συνέχεια καταφέρνει και δίνει πολύτιμες λύσεις στους “μπλαουγκράνα” όταν Μέσι και Νεϊμάρ δεν βρίσκουν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό συνέβη και απέναντι στις “νυχτερίδες” με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να κάνει το 1-0 στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με κάτι θετικό από το “Καμπ Νου”, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Παρέχο στο 10′ το μπλόκαρε ο Μπράβο. Η Βαλένθια ήταν άτυχη και στο 32′ όταν η προσπάθεια του Πάκο Αλκάθερ βρήκε στο δοκάρι της εστίας των Καταλανών.

Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 63′, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα φτάνοντας έτσι τα 400 γκολ στην καριέρα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version