Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
He is in love with… Κόκε
Τσέλσι

He is in love with… Κόκε

"Ερωτευμένος" με τον Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να τον φέρει στο Λονδίνο.

20.04.2015 | 12:36

Πρώτο και καλύτερο φιγουράρει το όνομα του Κόκε στην λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι η Τσέλσι, σύμφωνα με την “As”.

Ο νεαρός χαφ και φέτος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά τα πράγματα για τους Λονδρέζους μόνο εύκολα δεν είναι, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους “ροχιμπλάνκος” ως το 2019, ενώ και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι πολύ χαρούμενος σε αυτούς.

Παράλληλα, οι “μπλε” αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τόση είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ωστόσο, ο νεαρός μέσος έχει κάνει τον τεχνικό των Άγγλων, Ζοσέ Μουρίνιο, να τον… ερωτευτεί και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον Πορτογάλο να ασκεί πιέσεις, ώστε να τον φέρει στην αγγλική πρωτεύουσα το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version