Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Καλύτερη ομάδα του κόσμου η Ρεάλ”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Καλύτερη ομάδα του κόσμου η Ρεάλ”

Το εγκώμιο της Ρεάλ Μαδρίτης "έπλεξε" με δηλώσεις του ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, στην συνέντευξη Τύπου πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

21.04.2015 | 21:04

O Ντιέγκο Σιμεόνε γνωρίζει πως το παιχνίδι ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Μάλιστα, αποθέωσε τη “βασίλισσα” στην συνέντευξη Τύπου όπου και τη χαρακτήρισε ως την “καλύτερη ομάδα του κόσμου”.

«Είναι ένα ματς παθιασμένο και αυτές οι ποδοσφαιρικές νύχτες, δεν επιστρέφουν. Θέλουμε να παίξουμε και να το ζήσουμε. Είναι ξεκάθαρο, το σκεπτικό μου. Δεν έχει πίεση, κανείς εκ των δύο. Η πίεση είναι άλλο πράγμα. Έχουμε ευθύνη και κανείς δεν έχει πιο πολλή από τον άλλον.

Η Ρεάλ έχει αλλαγές, αλλά κι ο ενθουσιασμός είναι άλλος. Όσον αφορά σ” εμάς, δεν αλλάζουμε πολύ. Έχουμε ένα σκεπτικό, φανταζόμενοι το παιχνίδι που θα κάνει ο αντίπαλος, και θέλουμε να κάνουμε ζημιά.

Περιμένουμε ένταση, παιχνίδι συνδεδεμένο, άμεσο και με ταχύτητα. Αυτό που περιμένουμε από την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπως είναι η αντίπαλος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version