Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την “είπε” στον Τσιτσαρίτο ο Ανρί!
Ρεάλ Μαδρίτης

Την “είπε” στον Τσιτσαρίτο ο Ανρί!

Αγανακτισμένος με τον τρόπο που ο Τσιτσαρίτο πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από ωραία προσπάθεια του Ρονάλντο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τιερί Ανρί.

23.04.2015 | 16:38

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες κάνουν υπέροχα το “ένα- δύο” με τον Πορτογάλο να δίνει έτοιμο γκολ στον Τσιτσαρίτο και εκείνος στο 88′ έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο.

Με το που πέτυχε ο Μεξικάνος το γκολ, όπως ήταν φυσικό, το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από τους φίλους της “βασίλισσας”.

Αυτή η κίνηση, όμως, δεν άρεσε και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τιερί Ανρί, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο του “Sky Sports” και σχολίασε αρνητικά την κίνηση του έμπειρου επιθετικού.

“Ήταν η ευκαιρία του στο ματς με την Ατλέτικο. Αλλά ακόμη και έτσι δεν ξέρουμε αν θα τον δούμε και πάλι να παίζει, γιατί είχε μερικές ευκαιρίες πριν το γκολ και τελικά τις έχασε. Και τελικά το γεγονός που σκόραρε το οφείλει στον Κριστιάνο. Ωστόσο, αντί να πανηγυρίσει μαζί του πανηγύρισε μόνος του. Για εμένα αυτό ήταν λάθος. Έπρεπε να πάει μαζί με τον Κριστιάνο. Στα δικά μου μάτια αυτό το τέρμα ανήκει στον Κριστιάνο. Έκανε λες και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version