ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Μέμφις Ντεπάι

O νέος Κριστιάνο όπως τον αποκαλούν ήδη στην Αγγλία, είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του με προορισμό το Μάντσεστερ και στόχο να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Μέμφις Ντεπάι

Φέτος κάνει…παπάδες. Από πέρσι φαινόταν πως έχει όλο το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά για να γίνει μεγάλος παίκτης. Ο Ντεπάι είναι ένα βήμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου θα συναντήσει τον Φαν Χάαλ με τον οποίο πήγε πέρσι το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας κατακτώντας τη τρίτη θέση με την Ολλανδία.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα μέχρι τώρα κατορθώματά του κι ας ελπίσουμε ότι θα είναι πάντα υγιής για να γίνει αυτό που δείχνει πως μπορεί…Ένας από τους καλύτερους.

-Όντας 21ος ετών δεν μπορούμε να γράψουμε το πως ξεκίνησε καθώς έγινε αμέσως ηγέτης στην Αϊντχόφεν του Κοκού. Ο Ολλανδός τεχνικός σχεδίασε όλη τη χρονιά με στόχο να γεννήσει ηγέτες κι ένας από αυτούς είναι ο Μέμφις.

-Του αρέσει να τον φωνάζουν Μέμφις(σκέτο) καθώς ο Γκανέζος πατέρας του χώρισε με την Ολλανδέζα μητέρα του όταν αυτός ήταν τεσσάρων χρόνων, για αυτό και οι φανέλες του γράφουν μόνο το μικρό του όνομα.

-Παίζοντας αριστερά του αρέσει να συγκλίνει προς το τέρμα και να σουτάρει με το δεξί του πόδι(χαρακτηριστική κίνηση Ρονάλντο).

-Έκανε το ντεμπούτο του στα 18 του χρόνια κι έφτασε μάλιστα τις 8 συμμετοχές μόλις στην πρώτη του σεζόν. Από τη δεύτερη και μέχρι τη τέταρτη που είναι η φετινή, θεωρείται βασικός. Στην περσινή είχε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 14 τέρματα, ενώ φέτος έχει φτάσει τις 37 και τα 26 γκολ.

-Με την εθνική Ολλανδίας έκανε πρόπερσι το ντεμπούτο του στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Τουρκία, ενώ στο Μουντιάλ που συμπεριλήφθηκε μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην Αυστραλία και μάλιστα πέτυχε το νικητήριο τέρμα, δίνοντας και την ασίστ για την ισοφάριση νωρίτερα. Έτσι έγινε ο νεότερος Ολλανδός που πετυχαίνει γκολ σε τελική φάση του Μουντιάλ, όντας 20 ετών και τεσσάρων μηνών. Μπήκε επίσης ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Χιλή και πέτυχε άλλο ένα τέρμα με το οποίο η χώρα του κλείδωσε την πρόκριση με 2-0.

-Ήταν στην τριάδα των υποψηφίων για καλύτερος νέος παίκτης του Μουντιάλ, μαζί με τους Πογκμπά, Βαράν, με τον μέσο της Γιουβέντους να κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο.

-Το 2011 με την εθνική κάτω των 17 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όντας πρωταγωνιστής με πέντε γκολ σε εφτά αγώνες.

-Φέτος κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Αϊντόφεν, ενώ μέχρι τότε είχε κατακτήσει μόνο ένα Κύπελλο Ολλανδίας.

-Η μάχη των διεκδικητών του είναι αρκετά μεγάλη και σκληρή, αφού από πέρσι το καλοκαίρι τον κυνηγάνε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Η συγκεκριμένη μάχη φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, αφού τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να καταλήγει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετακίνηση η οποία ήταν και επιθυμία του καθώς εκεί θα συναντήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ