Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι…αλά Ατλέτικο Μαδρίτης
Τσέλσι

Τσέλσι…αλά Ατλέτικο Μαδρίτης

Τη μισή ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει βάλει στο μάτι ο "special one" για την Τσέλσι της νεάς σεζόν!

08.05.2015 | 16:37

Φαίνεται πολύ πιθανό ότι η Τσέλσι και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχουν ακόμη περισσότερα…πάρε-δώσε φέτος το καλοκαίρι.

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, η Τσέλσι απέκτησε τον Ντιέγκο Κόστα και τον Φελίπε Λουίς από την πλευρά του Ντιέγκο Σιμεόνε και έφερε τον Τιμπό Κουρτουά πίσω στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Τώρα, εξαιρετικά ακριβή κουτσομπολιά θέλουν τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο να επιβεβαιώνει ότι η Τσέλσι είναι πρόθυμη να αποκτήσει ακόμα δύο ακόμη παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ενδιαφέρον του Ζοζέ Μουρίνιο στρέφεται στον Κόκε κάτι που είναι ευρέως γνωστό και οι “Μπλε”  έχουν επικοινωνήσει με τον Ισπανό μέσο.

Ο Ντι Μάρτσιο αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο Μουρίνιο ενδιαφέρεται και για τον Ουρουγουανό αμυντικό, Ντιέγκο Γκοντίν ο οποίος θα προσθέσει ακόμη περισσότερη δύναμη στην ήδη δυνατή πίσω γραμμή της Τσέλσι.

Φαίνεται πιθανό ότι ο Φελίπε Λουίς θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως μέρος της συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί  ότι ο Φελίπε Λουίς έχει κακές σχέσεις το τελευταίο διάστημα με το αφεντικό της Τσέλσι , Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version