Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Campeones!
Μπαρτσελόνα

Campeones!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε μαθηματικά, μια αγωνιστική πριν το τέλος, το τίτλο του πρωταθλητή.

17.05.2015 | 21:40

Πέρσι ήταν η Ατλέτικο του Σιμεόνε που είχε πανηγυρίσει στο “Καμπ Νου” το τίτλο. Φέτος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους “ροχιμπλάνκος” να μην κυνηγάνε το τίτλο και την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να στέφεται πρωταθλήτρια για 23η φορά και έβδομη τη τελευταία δεκαετία.

Ο Λίο Μέσι, με όμορφο γκολ έπειτα από υπέροχη συνεργασία με τον Πέδρο, έκρινε το ματς, σε ένα παιχνίδι που η Ατλέτικο έκανε άμυνα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και η Μπαρτσελόνα έχοντας την κατοχή και χωρίς να καίγεται τόσο για τη νίκη(καθώς θα βολευόταν και με ισοπαλία και νίκη τη τελευταία αγωνιστική). Από τη στιγμή ωστόσο που πέτυχε ο Αργεντίνος σούπερ-σταρ το γκολ , κράτησε ακόμα πιο ήρεμα τη μπάλα με το χρόνο να κυλά υπέρ της.

Έτσι η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα, μείωσε στις εννιά κατακτήσεις τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον έχει στόχο τους δύο τελικούς(Κυπέλλου, Τσάμπιονς Λιγκ) όπου θα κυνηγήσει το περίφημο “τρεμπλ”.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version