Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκλεισε Οταμέντι η Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έκλεισε Οταμέντι η Γιουνάιτεντ

Σε συμφωνία με τη Βαλένθια για τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

21.05.2015 | 15:46

Το πρόβλημα στην άμυνα θέλει να λύσει ο Φαν Χάαλ κι όπως φαίνεται βρήκε ήδη τον ένα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Πριν καλά-καλά γίνει γνωστό πως ο Χούμελς θα μείνει στη Ντόρτμουντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόλαβε από ότι φαίνεται να κλείσει τον δεύτερο που είχε στη λίστα της.

Αυτός είναι ο Νικολάς Οταμέντι ο οποίος φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη Βαλένθια, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Οταμέντι έχει κληθεί ξανά στην εθνική του, όπου ήταν βασικό μέλος στο Μουντιάλ του 2010, αλλά όχι στο περσινό όπου δεν είχε κληθεί καν. Η Βαλένθια τον απέκτησε από την Πορτό πριν δύο καλοκαίρια για 12 εκατομμύρια ευρώ και μένει να μάθουμε με τι ποσό θα κάνει τη διαδρομή Ισπανία-Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version