Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Άδειασε” τον Νεϊμάρ ο Ενρίκε (vid)
Μπιλμπάο

“Άδειασε” τον Νεϊμάρ ο Ενρίκε (vid)

"Πόλεμος" ξέσπασε μεταξύ των παικτών της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την ντρίπλα που επιχείρησε ο Νεϊμάρ με τον τεχνικό του, Λουίς Ενρίκε, να μην τον υπερασπίζεται.

31.05.2015 | 13:20

Ο Νεϊμάρ μπορεί να βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα για δεύτερη σεζόν, αλλά ακόμη δεν έχει καταλάβει πως αλλιώς είναι τα πράγματα στην Ισπανία και αλλιώς στη Βραζιλία όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σάντος.

Αυτό τόνισε και με δηλώσεις του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την εντυπωσιακή ντρίπλα που επιχείρησε να κάνει ο νεαρός επιθετικός στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο λίγο πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των Καταλανών.

“Αν ήμουν παίκτης της Μπιλμπάο θα αντιδρούσα το ίδιο. Ίσως και χειρότερα! Στην Ισπανία τέτοιες ενέργειες δεν είναι ωραίες. Τα πράγματα στη Βραζιλία είναι διαφορετικά και θεωρείται φυσιολογικό. Αλλά είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί αντέδρασαν έτσι από την στιγμή που έχαναν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version