Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιστός στη Σεβίλλη ο Έμερι!
Σεβίλλη

Πιστός στη Σεβίλλη ο Έμερι!

Ο Έμερι τελικά αποφάσισε να μείνει για άλλο ένα χρόνο στη Σεβίλλη απορρίπτοντας προτάσεις που είχε από Μίλαν, Νάπολι και άλλες ομάδες.

04.06.2015 | 14:06

Με το που ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε την πρόταση της Μίλαν, Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι έβαλαν στο στόχαστρο τον Ουνάι Έμερι. Στα νότια της Ιταλίας και συγκεκριμένα στη Νάπολι, με το που έμαθαν πως ο Μπενίτεθ θα είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα χρονιά, έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον προπονητή της Σεβίλλης.

Ο ίδιος ωστόσο απέρριψε κάθε πρόταση και τελικά θα μείνει για άλλο ένα χρόνο εξαντλώντας το συμβόλαιό του στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τα δύο τελευταία Γιουρόπα Λιγκ. Σύμφωνα με ισπανικές πηγές, ο Έμερι θέλησε να μείνει στη Σεβίλλη κυρίως για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ(στο οποίο δε θα συμμετέχει ούτε η Μίλαν, ούτε η Νάπολι), ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πρόκληση να μπει σφήνα στη τριάδα του ισπανικού πρωταθλήματος από τη νέα σεζόν, αφού πρώτα πήρε τις εγγυήσεις για μπάτζετ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version