Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Θέλει Αγγλία ο Αρντά”
Παρί Σεν Ζερμέν

“Θέλει Αγγλία ο Αρντά”

Ο ατζέντης του Αρντά Τουράν αποκάλυψε πως ο Τούρκος διεθνής θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, βάζοντας φωτιές στην Ατλέτικο κι απορρίπτοντας Παρί και Μίλαν.

24.06.2015 | 14:38

Μπορεί να μην τραβάει τα βλέμματα πάνω του όσα χρόνια αγωνίζεται στην Ατλέτικο, όμως είναι ένα αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του Σιμεόνε. Τώρα φαίνεται πως ο ίδιος θέλει να κλείσει τον κύκλο του στη Μαδρίτη, ψάχνοντας λύση για να πάει στην Αγγλία, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του.

“Θέλει να φύγει φέτος το καλοκαίρι από την Ατλέτικο. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί έχει ρήτρα 41 εκατομμυρίων και η Ατλέτικο δεν θέλει να τον χάσει με λιγότερα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τρεις ομάδες, τις οποίες δεν μπορώ να ονοματίσω, όμως είναι οι καλύτερες στην Αγγλία και από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Επίσης Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Στη Μίλαν είναι δύσκολο να πάει καθώς δεν έχουν υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση που αρέσει στον Αρντά. Η Παρί είναι μια επιλογή, όμως τον ενδιαφέρει περισσότερο η Πρέμιερ Λιγκ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version