Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Δεν ήρθα για αντι-Τουράν”
Μονακό

“Δεν ήρθα για αντι-Τουράν”

Η τελευταία μεταγραφή της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φερέιρα Καράσκο, ξεκαθάρισε πως δεν πήγε εκεί για να παίξει το ρόλο του Αρντά Τουράν, ενώ έθεσε ήδη το πήχη αρκετά ψηλά.

13.07.2015 | 16:54

Ο Αρντά Τουράν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Φερέιρα Καράσκο, λίγες μέρες μετά αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο ισπανικός Τύπος του έδωσε το ρόλο του αντι-Τουράν. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθαρίζει τώρα πως δεν πρόκειται να έχει αυτό το ρόλο, αφού αγωνίζεται σε άλλη θέση.

“Δεν ήρθα για το ρόλο του Τουράν. Μου αρέσει να παίζω ως αριστερός εξτρέμ κι ως τέτοιος ήρθα. Θα κάνω τα πάντα για να διεκδικήσω θέση βασικού. Η Ατλέτικο είναι μεγάλη ομάδα κι έχει αρκετές επιλογές σε κάθε θέση, οπότε θα είναι μια δύσκολη “μάχη”. Έπαιξα αρκετά στη Μονακό και ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Η Ατλέτικο είναι μες τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και κάνει καλές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στις τρεις κορυφαίες ομάδες και γιατί όχι, να κερδίσουμε και το τίτλο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version