Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Πολίτης” Στέρλινγκ!
Μάντσεστερ Σίτι

“Πολίτης” Στέρλινγκ!

Την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

13.07.2015 | 13:14

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει, ώστε ο Ραχίμ Στέρλινγκ να πάρει μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι “πολίτες” πριν από μερικές εβδομάδες είχαν καταθέσει δύο επίσημες προτάσεις προς τους “reds” για τον Άγγλο επιθετικό, χωρίς όμως εκείνες να γίνονται δεκτές από εκείνους.

Ωστόσο, η τρίτη ήταν και η… καλύτερη με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να δίνει 49 εκατομμύρια λίρες, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να την αποδεχτεί, όπως επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.

«Η κατάσταση είναι πολύ απλή. Ο σύλλογος έχει συμφωνήσει με μία άλλη ομάδα για τον Ραχίμ. Ο Ραχίμ και εγώ πάντα κρατάμε πολύ δυνατή τη σχέση μας και αυτό παραμένει ακόμα και στην περίπτωση που φύγουμε. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα», τα λόγια του Βορειοϊρλανδού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version