Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτό ήταν εκδίκηση!
Μπιλμπάο

Αυτό ήταν εκδίκηση!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο σχεδόν δύο μήνες μετά την ήττα της στο τελικό Κυπέλλου από τη Μπαρτσελόνα, πήρε την εκδίκησή της κατακτώντας το Σούπερ Καπ στην έδρα των Καταλανών.

18.08.2015 | 00:42

Καλύτερη δεν ήταν. Έδωσε την κατοχή στη Μπαρτσελόνα(έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να της την πάρεις), κατάφερε να σπάσει το ρυθμό όποτε οι Καταλανοί έδειχναν να παίρνουν μπρος και αφού ο Αντούριθ βρήκε ξανά δίχτυα, πήρε την ισοπαλία με 1-1 και μαζί το πρώτο της τρόπαιο μετά από 32 χρόνια ξηρασίας.

Ο Μέσι μπορεί να έδωσε κάποιες ελπίδες στη Μπαρτσελόνα σκοράροντας και μειώνοντας σε 4-1 το συνολικό σκορ, όμως η αποβολή του Πικέ στο 56′ έκοψε τα φτερά των “μπλαουγκράνα” πριν ο Αντούριθ ισοφαρίσει στο 74′ για να χαρίσει το Σούπερ Καπ στην ομάδα του με τέσσερα προσωπικά τέρματα από τα πέντε της στα δύο παιχνίδια.

Η Αθλέτικ πανηγύρισε μέσα στο Καμπ Νου μια ιστορική στιγμή, τη μέρα που η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει έξι τρόπαια σε μία σεζόν που ήταν και ο αρχικός της στόχος.

Τα γκολ και οι φάσεις του παιχνιδιού

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version