Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στους ομίλους λέει Νε(γρέδο)
Μονακό

Στους ομίλους λέει Νε(γρέδο)

Χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Νεγρέδο στο 4' η Βαλένθια μπορεί να έχασε με σκορ 2-1 από τη Μονακό στο "Λουί Ντε", αλλά πήρε εκείνη την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

25.08.2015 | 23:24

ΤΟ ΜΑΤΣ

Με το πόδι στο… γκάζι ξεκίνησε το παιχνίδι απέναντι στη Μονακό η Βαλένθια.

Οι Ισπανοί και στην πρώτη αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους είχαν μπει το ίδιο δυνατά και τελικά αυτό τους δικαίωσε, αφού μόλις στο 4′ πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τον Νεγρέδο. Ο έμπειρος φορ μέσα από την περιοχή με ένα απίστευτο “σκαφτό” σουτ έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Σούμπασιτς.

Η εξέλιξη του αγώνα έκανε τους γηπεδούχους να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να πιέσουν περισσότερο την εστία των “νυχτερίδων”. Μάλιστα, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων με τον Ράτζι στο 17′ με σουτ μέσα από την περιοχή έφεραν το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, αυτό δεν τους αρκούσε, αφού ήθελαν τουλάχιστον δύο ακόμη για να στείλουν το ματς στην παράταση. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ζαρντίμ είχαν την κατοχή της μπάλας και είχαν κλείσει εκείνους της Βαλένθια στην περιοχή τους, όμως, στο τέλος πάντα κάτι γινόταν λάθος και δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε περισσότερες ελπίδες.

Αυτό τελικά έγινε στο 75′ όταν μετά από φάουλ ο Ράιαν έδιωξε όπως- όπως όμως η μπάλα βρήκε πάνω στο σώμα του Καρίγιο που έβαλε τους Μονεγάσκους μπροστά στο σκορ. Παρόλα αυτά αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι η Βαλένθια πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μονακό
Exit mobile version