ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Έκανε… μπάκα ο Ντιέγκο Κόστα! (pic)

Αρκετά περιττά κιλά φαίνεται πως έχει πάρει ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Έκανε… μπάκα ο Ντιέγκο Κόστα! (pic)

Στον Ντιέγκο Κόστα φαίνεται πως δεν του αρέσει να πετυχαίνει γκολ.

Αλλά και το καλό φαγητό!

Ο έμπειρος φορ μετά τις διακοπές του επέστρεψε στην Τσέλσι με… μπάκα κάτι που δεν πέρασε στα ψιλά από τον τεχνικό της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του τα περιττά κιλά δεν του έκαναν καλό και στις εμφανίσεις του στο γήπεδο.

“Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα. Πριν από μερικές εβδομάδες δεν ήμουν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση που θα μπορούσα να είμαι. Στο τέλος της περσινής σεζόν είχα τραυματιστεί και μετά πήγα διακοπές. Ίσως να μην ακολούθησα την δίαιτα που έπρεπε και όταν επέστρεψα δεν ήμουν έτσι, όπως έπρεπε να ήμουν. Είχα μερικά παραπάνω κιλά και αυτό επηρέασε και το παιχνίδι μου”.

Εκτός αυτού ο πρώην φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατρακύλα των Λονδρέζων και πως οι παίκτες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

“Μπορείς να είσαι εγωιστής και ρίξεις το φταίξιμο στον προπονητή, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Είμαι υπεύθυνο άτομο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο σε εμάς, τους παίκτες”.
kosta xodros

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ