Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ακουστεί πολλά και γραφτεί ακόμη περισσότερα για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού όλοι θεωρούν πως αργά ή γρήγορα ο Ράφα Μπενίτεθ θα αποτελέσει παρελθόν.
Ένα από τα ονόματα που είχε ψιθυριστεί ήταν εκείνο του Πεπ Γκουαρντιόλα. Του ανθρώπου- θρύλου της Μπαρτσελόνα. Εκείνον που την έχει οδηγήσει τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής σε ένδοξες στιγμές.
Το μέλλον του Καταλανού στην Μπάγερν Μονάχου δεν είναι σίγουρο, αφού ακόμη δεν έχει ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους. Ωστόσο, με δήλωση που έκανε ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε στη “βασίλισσα”.
“Κάτι τέτοιο δεν θα ταίριαζε”, ήταν η ατάκα του με νόημα.
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας