Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα “σπρώχνουν” για Σιμεόνε στην Ίντερ
Ίντερ

Τα “σπρώχνουν” για Σιμεόνε στην Ίντερ

Τον Ντιέγκο Σιμεόνε βλέπουν στην Ίντερ ως τον προπονητή που θα τους επαναφέρει στις επιτυχίες και είναι αποφασισμένοι -και αισιόδοξοι- πως θα τον κάνουν κάτοικο Μιλάνου.

08.02.2016 | 19:34

Τα πλάνα τους για την ερχόμενη σεζόν έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν ήδη στην Ίντερ και ο Μαντσίνι φαίνεται να μην είναι σε αυτά. Ο Ιταλός τεχνικός, παρά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι 9 πόντους μακριά από την κορυφή της Σέριε Α, κάτι που δεν αρέσει στην διοίκηση.

Για τον λόγο αυτό ψάχνονται για προπονητή και διακαής πόθος αποτελεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Η πορεία του Αργεντινού τεχνικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αξιοθαύμαστη και οι διοικούντες τον βλέπουν ως τον πλέον ιδανικό για να αναλάβει την ομάδα.

Μάλιστα, στην προσπάθεια τους αυτή έχουν σύμμαχο τα …αισθήματα αγάπης του Σιμεόνε για την Ίντερ, λόγω της θητείας του ως παίκτης με την φανέλα των “νερατζούρι”, με τον ίδιο να έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι θα ήθελε να προπονήσει την ιταλική ομάδα.

Ο “Τσόλο” δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 με τους “ροχιμπλάνκος” και αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την Ίντερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version