Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Χαίρομαι που αποτυγχάνει ο Νέβιλ!”
Τσέλσι

“Χαίρομαι που αποτυγχάνει ο Νέβιλ!”

Ο Ερνάν Κρέσπο μίλησε έξω από τα δόντια και αποκάλυψε πως χαίρεται που ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχει νίκη ακόμα ως προπονητής.

10.02.2016 | 13:33

Ο Γκάρι Νέβιλ όχι μόνο δεν έχει νίκη στα δέκα παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο της Βαλένθια, αλλά η ομάδα του παίζει απογοητευτικό ποδόσφαιρο, χωρίς να δημιουργεί φάσεις και χωρίς να σκοράρει με ευκολία. Εκτός από τους δημοσιογράφους της Ισπανίας και τους φίλους των “νυχτερίδων” που τον κατακρίνουν, βρήκε κι άλλον έναν απέναντί του.

Ο Ερνάν Κρέσπο μίλησε για την απογοητευτική πορεία του Άγγλου στον πάγκο της Βαλένθια λέγοντας πως είναι χαρούμενος.

“Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Νέβιλ να χει προβλήματα στη Βαλένθια! Θυμάμαι να είναι πολύ σκληρός μιλώντας για άλλους προπονητές. Δεν έχει καμία σχέση το να προπονείς μία ομάδα και να μιλάς για αυτή από την τηλεόραση”.

Ο Αργεντίνος πρώην επιθετικός μίλησε επίσης για το θαύμα της Λέστερ και τον Κλαούντιο Ρανιέρι τον οποίο είχε προπονητή στη Τσέλσι.

“Όταν με προπονούσε, έπρεπε να αλλάξει τα πάντα στη Τσέλσι γιατί είχαν έρθει πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Απολύθηκε γιατί βγήκαμε ύστερα από χρόνια δεύτεροι στο πρωτάθλημα και αποκλειστήκαμε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ! Εγώ αυτό το λέω επιτυχία, όταν έχεις να δουλέψεις μια εντελώς νέα ομάδα. Στη Λέστερ κάνει καταπληκτική δουλειά και οι ποδοσφαιριστές του νιώθουν την ελευθερία που τους προσφέρει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version