Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Με τον Μπενίτεθ έφτασα ψηλά”
Λίβερπουλ

“Με τον Μπενίτεθ έφτασα ψηλά”

Ο Φερνάντο Τόρες μίλησε για τους προπονητές που έχει συναντήσει, κάνοντας ξεχωριστό λόγο για τον Ράφα Μπενίτεθ.

19.02.2016 | 11:37

Έφτασε πριν δύο εβδομάδες τα 100 γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο και σίγουρα αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας, όντας ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της. Ο Τόρες μίλησε για τους προπονητές που είχε στην έως τώρα καριέρα του, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ράφα Μπενίτεθ αλλά και τον Σιμεόνε.

“Υπήρξαν πολλοί σημαντικοί άνθρωποι γύρω μου σε διαφορετικές ομάδες. Με τον Μπενίτεθ έφτασα σε σημείο που δεν πίστευα πως μπορώ να ακουμπήσω καν. Με τον Σιμεόνε είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα της καρδιάς μου και να αναγεννηθώ. Πιστεύω πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα”.

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε επίσης για το στόχο του να πανηγυρίσει τίτλο με την Ατλέτικο, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα εκτός από το μακρινό 2002 όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας, όντας 19 ετών.

“Το μέλλον μου είναι εδώ. Έχω στόχο να κατακτήσω τίτλους ως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται το κάθε παιχνίδι και ξέρω πως μπορώ να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version