ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Γύρω-γύρω όλοι (pics)

Το SportsKing έψαξε και σας παρουσιάζει το Top-10 των... γυρολόγων των ποδοσφαιρικών γηπέδων του πλανήτη.

Γύρω-γύρω όλοι (pics)

Είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο, πολλοί ποδοσφαιριστές να παίρνουν συνεχώς μεταγραφές και να μην… στεριώνουν σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Είτε για οικονομικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, υπάρχουν παίκτες που αλλάζουν τις ομάδες πιο γρήγορα και από πουκάμισα. Το SportsKing έψαξε και σας παρουσιάζει τους δέκα κορυφαίους… γυρολόγους των ποδοσφαιρικών γηπέδων σε παγκόσμια κλίμακα. Από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έχει φορέσει την φανέλα επτά διαφορετικών συλλόγων στον Λούκα Τόνι που έχει αλλάξει ούτε λίγο ούτε πολύ, δεκαέξι (!) ομάδες στην καριέρα του.

  1. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (7 ομάδες)
zlazla

Ο Σουηδός σούπερ σταρ ξεκίνησε την καριέρα του στα 18 του από την ομάδα του τόπου καταγωγής του, την Μάλμε για να ακολουθήσει η καταξίωση και η άνδρωσή του στον Άγιαξ. Κατόπιν ο «Ίμπρα» αγωνίστηκε στην Ιταλία για την Γιουβέντους και την Ίντερ για να μεταβεί στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Η επιστροφή του όμως στην Ιταλία δεν άργησε, αυτή τη φορά για να φορέσει την φανέλα της Μίλαν. Εδώ και μία τριετία δοκιμάζει το Σαμπιονά στο οποίο προελαύνει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

  1. Φελίπε Μέλο (10 ομάδες)
melo

Ο Φελίπε Μέλο πειραματίστηκε αρκετά σε ομάδες της χώρας του, περνόντας από Φλαμένγκο, Κρουζέιρο και Γκρέμιο μέσα σε 3 χρόνια για να περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και να φορέσει την φανέλα της Μαγιόρκα, της Σανταντέρ και της Αλμερία στην τετραετία που παρέμεινε στην Ισπανία. Αμέσως επόμενος σταθμός η Ιταλία που αγωνίστηκε για την Φιορεντίνα και την Γιουβέντους, πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Γαλατάσαραϊ για να επανέλθει στην γειτονική χώρα για λογαριασμό της Ίντερ.

  1. Σαμουέλ Ετό (12 ομάδες)
ol

Ακόμη μία περιπετειώδης πορεία που όμως ξεκίνησε από τα υψηλά πατώματα και την Ρεάλ Μαδρίτης για να ακολουθήσουν μικρότερες ομάδες της χώρας όπως η Λεγκανές, η Εσπανιόλ και η Μαγιόρκα. Κατόπιν η Μπαρτσελόνα τον έκανε δικό της και τον ανέδειξε σε κορυφαίο επιθετικό για να ακολουθήσει η επίσης καλή πορεία του στην Ίντερ και την άγνωστη τότε Ανζί. Σε ηλικία 30 ετών αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ για την Τσέλσι και την Έβερτον για να περάσει στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Σαμπντόρια και να συνεχίσει στην τουρκική Ανταλιασπόρ.

  1. Νικολά Ανελκά (12 ομάδες)
anel

Μία τυπική πορεία από την άνοδο προς την πτώση και για το Νικολά Ανελκά. Ξεκίνησε από την Παρί Σεν Ζερμέν για να ακολουθήσουν ονόματα όπως Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Κατόπιν έγινε κάτοικος Τουρκίας για χάρη της Φενέρμπαχτσε για να επιστρέψει στο νησί για την Μπόλτον και αργότερα την Τσέλσι. Από κει και πέρα η πτώση. Αρχικά θα φορέσει την φανέλα της Σανγκάι Σενουά, θα περάσει για μόλις δύο αγώνες από την Γιουβέντους και για ακόμη δώδεκα από την Γουεστ Μπρομ και θα καταλήξει στην Μουμπάι Σίτι όπου και αγωνίζεται σήμερα.

  1. Αλεσάντρο Ντιαμάντι (12 ομάδες)
bolo

Ακόμη ένας… γυρολόγος, ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ιταλία, περνόντας από τις Πράτο, Έμπολι, Φουκέτσιο, Φιορεντίνα, Αλμπινολέφε και Λιβόρνο μέσα σε μία δεκαετία. Ακουλούθησε η σύντομη πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο για λογαριασμό της Μπρέσια και της Μπολόνια. Επόμενος σταθμός για τον Ιταλό, η Γκουανζού, από όπου όμως δόθηκε ως δανεικός στην Φιορεντίνα, την Γουόρφορντ και την Αταλάντα.

  1. Πάμπλο Οσβάλντο (12 ομάδες)
osv

Η περίπτωση του Πάμπλο Οσβάλντο είναι μοναδική. Όχι για τις 12 ομάδες που άλλαξε αλλά για το σύντομο χρονικό διάστημα που καθόταν στην καθεμία αφού οι περισσότερες εμφανίσεις που πραγματοποίησε για ομάδα, ήταν για την Ρόμα (55). Ξεκίνησε από την άγνωστη Χουρακάν για να ζήσει κι αυτός την περιπέτεια της Serie A με τις φανέλες της Αταλάντα, της Λέτσε, της Φιορεντίνα και της Μπολόνια. Αργότερα θα ακολουθήσουν Εσπανιόλ και Ρόμα για να κάνει κατόπιν το απίστευτο. Μέσα σε μία διετία άλλαξε πέντε ομάδες. Σαουθάμπτον, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπόκα Τζούνιορς και Πόρτο προστέθηκαν στην μακροσκελή λίστα του Οσβάλντο, ο οποίος επέστρεψε στην Αργεντινή και την Μπόκα όπου και αγωνίζεται σήμερα.

  1. Γιακούμπου (13 ομάδες)
yaku

Κάνοντας μικρότερη καριέρα σε επίπεδο συλλόγων (αλλά όχι και σε αριθμό) στην τέταρτη θέση βρίσκεται δικαιωματικά ο Γιακούμπου. Έχοντας στο ενεργητικό του τις Τζούλιους Μπέργκερ και Γκιλ Βιθέντε, ο Γιακούμπου δεν μετρά καμία παρουσία με την φανέλα των συγκεκριμένων ομάδων και έτσι περνάμε απευθείας στην… δράση. Μέσα σε μία πενταετία πέρασε το κατώφλι των Μακάμπι Χάιφα, Χάποελ Κφαρ Σάμπα και Πόρτσμουθ για να έρθει η ευκαιρία της Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί θα αγωνιστεί με τις Πόρτσμουθ, Μίντλεσμπρο, Έβερτον, Λέστερ και Μπλάκμπερν για να ακολουθήσουν η κινεζική Γκουανγκζού και η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ. Την περασμένη σεζόν ο Γιακούμπου αγωνίστηκε για την Ρέντινγκ ενώ τώρα παίζει για λογαριασμό της Καϊσερισπόρ.

  1. Κριστιάν Βιέρι (13 ομάδες)
ver

Ο παλιός είναι αλλιώς λένε και απόδειξη είναι ο Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος πέρασε ούτε λίγο ούτε πολύ από 13 ομάδες. Ο Βιέρι, ήταν, όπως και η πλειονότητα της λίστας, «λάτρης» των ιταλικών γηπέδων αφού από τις 13 ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, οι 11 (!) ήταν ιταλικές. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός στράικερ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Τορίνο, Πίζα, Ραβένα, Βενέτσια, Αταλάντα (εις τριπλούν!), Γιουβέντους, Λάτσιο, Ίντερ, Μίλαν, Σαμπντόρια και Φιορεντίνα. Μοναδικοί μη-ιταλικοί σταθμοί στην καριέρα του η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μονακό.

  1. Ριβάλντο (14 ομάδες)
ribo

Ομολογουμένως πρόκειται για έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και έτσι όσες ομάδες και να άλλαξε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο παρά ότι προσέφερε παντού μόνο με την παρουσία του. Ξεκίνησε από τις βραζιλιάνικες Σάντα Κρουζ, Μόγκι Μιρίμ, Κορίνθιανς και Παλμέιρας πριν ταξιδέψει για την Ισπανία όπου αγωνίστηκε για την Λα Κορούνια και την Μπαρτσελόνα, με την φανέλα της οποίας έγραψε ιστορία. Στη συνέχεια δοκίμασε το ιταλικό πρωτάθλημα και την Μίλαν, από όπου δόθηκε δανεικός στην Κρουζέιρο. Ακολούθησε το τετραετές πέρασμά του από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και αργότερα οι «πειραματισμοί» των Μπουνιοντκόρ, Σάο Πάολο, Καμπουσκόρπ, Σάο Καετάνο και Μόγκι Μίριμ, όπου παρά την ηλικία του κατάφερνε να εντυπωσιάζει με την πλούσια τεχνική του.

  1. Λούκα Τόνι (16 ομάδες)
tonton

Ακόμα ένας… φανατικός των ιταλικών συλλόγων, ο οποίος στην καριέρα του πέρασε από 16 ομάδες εκ των οποίων οι 14 ήταν ιταλικές!! Τα πρώτα του βήματα τα πραγματοποίησε στην Μοντένα, την Έμπολι, την Φιορεντσουόλα, την Λοντιτζιάνι, την Τρεβίζο, την Βιντέντζα, την Μπρέσια, την Παλέρμο και την Φιορεντίνα. Ακολούθως δοκίμασε την Μπουντεσλίγκα όπου αγωνίστηκε για την Μπάγερν Μονάχου, για να επιστρέψει στην Ιταλία, για την Ρόμα, την Τζένοα, την Γιουβέντους, την Φιορεντίνα και την Βερόνα με μοναδικό ενδιάμεσο σταθμό την Αλ Νασρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ