Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η “βασίλισσα” είναι γυμνή!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η “βασίλισσα” είναι γυμνή!

Για ένα πράγμα υπερηφανευόταν η Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν χάνει στην έδρα της υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ο Γκρισμάν την άφησε... γυμνή δίνοντας τη νίκη στην Ατλέτικο.

27.02.2016 | 18:56

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης οι παίκτες της έδειχναν μία διαφορετική εικόνα στο γήπεδο.

Ιδιαιτέρως στα εντός έδρας ματς που έπαιρναν νίκες προσφέροντας θέαμα και σκοράροντας πολλά γκολ, σε αντίθεση με τα παιχνίδια που ήταν μακριά από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και τους έκαναν δύσκολη τη ζωή.

Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε στο “σπίτι” της “βασίλισσας” και την άφησε… γυμνή, αφού στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν επικράτησε με σκορ 1-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ροχιμπλάνκος” που πήραν αυτό το σημαντικό “διπλό” ήταν ο Αντουάν Γκρισμάν, ο οποίος με το δικό του γκολ στο 53′ μετά από ασίστ του Φελίπε Λουίς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που ξεπέρασε την μισητή της γειτόνισσα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version