Ρεάλ Μαδρίτης

Λουίς Γκαρσία: «Αξίζει ευκαιρίες ο Ζιντάν»

Δεν θεωρεί... τελειωμένο τον Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος υποστηρίζει ανοικτά τον Γάλλο προπονητή της «βασίλισσας».

Με την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ και την προαγωγή του Ζινεντίν Ζιντάν στο ρόλο του πρώτου προπονητή των «μερέγχες» πολλοί πίστεψαν ότι θα επέλθει σημαντική αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ωστόσο ακόμα και με αυτή την αναδιάταξη υπάρχουν πολλοί οπαδοί της ομάδας που δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την κατάσταση της Ρεάλ στο γήπεδο.

Παρά αυτή τη διχογνωμία ο Λουίς Γκαρσία θεωρεί πως το κεφάλαιο «Ζιντάν» δεν είναι ακόμα… τελειωμένο στηρίζοντας σταθερά τον Γάλλο.

«Γνωρίζω καλά τον Μπενίτεθ από την συνεργασία μας στην Λίβερπουλ, όμως δεν μπορώ να αναλύσω τον λόγο που δεν τα κατάφερε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν γνωρίζουμε τι κλίμα υπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας. Όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψη του, όλοι πίστεψαν πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για την θέση, καθώς γνώριζε πολύ καλά τον σύλλογο, όπως επίσης και τον τρόπο λειτουργίας του. Όλοι, όμως, κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το ξεκίνημα του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ ήταν πολύ καλό, όμως κάτι τέτοιο συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων που έχουμε αλλαγή στον πάγκο μίας ομάδας. Αυτή τη στιγμή ο «Ζιζού» έχει πολύ δουλειά μπροστά του, όμως αξίζει ακόμα μίας ευκαιρίας, ενόψει της νέας σεζόν, την οποία και πιστεύω πως θα πάρει από τους διοικούντες της ομάδας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ