Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όταν οι αντίπαλοι αγωνίζονται, ο Βάρντι παίζει Playstation
Λέστερ

Όταν οι αντίπαλοι αγωνίζονται, ο Βάρντι παίζει Playstation

Η Λέστερ κάθε αγωνιστική είναι όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και για αυτό θα περίμενε κανείς ότι όταν αγωνίζεται η Άρσεναλ, η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Σίτι, που διεκδικούν επίσης την πρώτη θέση τα μάτια των παικτών των “αλεπόυδων” να ήταν στραμμένα πάνω τους. Όπως αποκάλυψε, όμως, ο Βάρντι κάτι τέτοιο δεν […]

07.03.2016 | 22:47

Η Λέστερ κάθε αγωνιστική είναι όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και για αυτό θα περίμενε κανείς ότι όταν αγωνίζεται η Άρσεναλ, η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Σίτι, που διεκδικούν επίσης την πρώτη θέση τα μάτια των παικτών των “αλεπόυδων” να ήταν στραμμένα πάνω τους.

Όπως αποκάλυψε, όμως, ο Βάρντι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον ίδιο:” Είδα πολλούς να λένε ότι το αποτέλεσμα της Τετάρτης το βράδυ ήταν ευνοϊκό για μας, αλλά εγώ εκείνη την ώρα έπαιζα “Call Of Duty”. H Λίβερπουλ πήρε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά εγώ απλώς χαλάρωνα”.

Αυτή η δήλωση, πάντως είναι ενδεικτική του κλίματος αισιοδοξίας, καθώς και της αυτοπεποίθησης που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version