Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβ… Άντε Γεια!
Βαλένθια

Λεβ… Άντε Γεια!

Η Βαλένθια συνεχίζει τον αγωνιστικό της κατήφορο, αφού αυτή τη φορά έφυγε ηττημένη από την έδρα της Λεβάντε με 1-0.

13.03.2016 | 15:17

Η Βαλένθια αγνοεί τα καλά αποτελέσματα εδώ και καιρό και η… κατάρα αυτή δεν έσπασε ούτε στην έδρα της Λεβάντε, από όπου έφυγε ηττημένη με 1-0.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως το γκολ που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού και θα τους έδινε το πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί μόλις στο 13′ με τον Φεγκιουλί, η προσπάθεια του οποίου όμως δεν βρήκε στόχο.

Η Λεβάντε απάντησε στο 21′ με το σουτ του Ρόσι να σταματάει στο δοκάρι, για να επανέλθει η Βαλένθια, ξανά με τον Φεγκιουλί, στο 23′, που όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Η συνέχεια ανήκει εξ ολοκλήρου στη Λεβάντε, η οποία σπατάλησε δύο μοναδικές ευκαιρίες στο κλείσιμο του ημιχρόνου τόσο με τον Φεντάλ (42′) όσο και με τον Ντέιβερσον (44′).

Στο δεύτερο μέρος η Βαλένθια παρουσίασε την εικόνα που έχει γενικότερα στα τελευταία ματς και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και σκόραραν με δράστη τον Ρόσι με την συμπλήρωση 65′ λεπτών αγώνα.

Οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνες στον εναπομείναντα χρόνο και έτσι υπέστησαν ακόμη μία ήττα που μπορεί να κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας στη La Liga.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version