Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κοιτάζει τον αντι-Βενγκέρ η Άρσεναλ;
Ατλέτικο Μαδρίτης

Κοιτάζει τον αντι-Βενγκέρ η Άρσεναλ;

Σε δύο ονόματα φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην Άρσεναλ ως πιθανοί διάδοχοι του Αρσέν Βενγκέρ.

15.03.2016 | 12:42

Αναστάτωση επικρατεί στην Άρσεναλ μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας.

Οι “κανονιέρηδες” έχουν μείνει πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, είναι με το …ένα πόδι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο Αγγλίας χάνοντας από την Γουότφορντ εντός έδρας.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της ομάδας, με μία μεγάλη μερίδα να θέλει να δει ένα καινούριο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την διοίκηση των Λονδρέζων βγαίνει ότι για την ώρα ο Αλσατός έχει την στήριξη της, αλλά με την δυσαρέσκεια των οπαδών να είναι εμφανής, οι διοικούντες θα μιλήσουν με τον έμπειρο τεχνικό ώστε να δουν τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο.

Όπως αναφέρεται λοιπόν από τον δημοσιογράφο του ESPN, Diego Cora, για κάθε ενδεχόμενο οι “κανονιέρηδες” έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Μανουέλ Πελεγκρίνι και Ντιέγκο Σιμεόνε, ως επικρατέστεροι στόχοι για την θέση του προπονητή.

Ασφαλώς, εάν τελικά κινηθούν για προπονητή η περίπτωση του νυν τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι σαφώς ευκολότερη, δεδομένου ότι από το καλοκαίρι θα είναι χωρίς ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version