Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Δεν κάναμε προπόνηση στα πέναλτι”
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Δεν κάναμε προπόνηση στα πέναλτι”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν ήταν προετοιμασμένη για πέναλτι, γιατί δε βγάζει κανένα νόημα, ενώ είπε πως άλλος διάλεξε τους εκτελεστές!

16.03.2016 | 11:49

Oι Ολλανδοί έχασαν το όγδοο πέναλτι, ο Χουανφράν ευστόχησε και η Ατλέτικο πέρασε στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ για τέταρτη σερί σεζόν. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Σιμεόνε να μην έχασαν ούτε ένα πέναλτι, όμως ο Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έκαναν προπόνηση στις εκτελέσεις γιατί απλά δε θα είχε νόημα. Επίσης αποκάλυψε πως ο βοηθός του, Μπούργος, διάλεξε τους εκτελεστές, δίνοντάς του τα συγχαρητήρια.

“Δεν κάναμε προπόνηση στα πέναλτι αφού δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό. Ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε πέρσι τους εκτελεστές κόντρα στη Λεβερκούζεν και το ίδιο έγινε και φέτος, οπότε του αξίζουν τα συγχαρητήρια. Ήταν δύσκολα πέρσι, όπως και φέτος. Δεν είναι ποτέ εύκολες τέτοιες καταστάσεις. Είναι σαν παιχνίδι σκάκι”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version