ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

London has fallen!

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Τότεναμ πήρε η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Λονδίνο το οποίο πλέον δεν έχει κανένα εκπρόσωπο στην Ευρώπη.

London has fallen!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στη ρεβάνς  με την Τότεναμ κατάφερε να κερδίσει 2-1 εύκολα και σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν εκείνη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα πρώτη με τον Ομπαμεγιάνγκ που φέτος διανύει μια τρομερή χρονιά.

Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 14′ λεπτό, με τον Ρόις να παίρνει πάσα με τακουνάκι από τον Μικιταριάν μέσα στη περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική μεριά των διχτύων .

Η Τότεναμ τα πρώτα 20′ λεπτά είχε την κατοχή της μπάλας αλλά στο 24′ λεπτό η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που σκόραρε με τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος έγινε αποδέκτης μιας πάσας 22 μέτρα από το τέρμα και αφού ζύγισε το πόδι του εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στο Γιορίς.

Στη συνέχεια οι ”σπέρς” προσπαθούσαν με κοντινές πάσες να δημιουργήσουν φάσεις αλλά η  καλά στημένη ομάδα του Τούχελ δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρώτη φάση των παικτών του Ποκετίνο έγινε στο 37′ λεπτό μετά από ένα σουτ του Λαμέλα που έφυγε ψηλά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η Τότεναμ άγγιξε την ισοφάριση μετά από κάθετη του Λαμέλα στον Σον, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα πολύ άουτ σε ένα τετ α τετ που για την κλάση του θεωρητικά ήταν εύκολο.

Το χρονόμετρο έδειχνε  45+ και ο Μικιταριάν βρέθηκε απέναντι από τον Γιορίς μετά από λάθος της άμυνας αλλά ο Αλντερβάιρελντ τον εμπόδισε τόσο όσο να στείλει την μπάλα μετά από κόντρα κόρνερ ,έτσι το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 σχετικά εύκολα.

Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ είχε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ ξανά με τον γνωστό ”δράστη” βάζοντας τέλος στα όνειρα της Τότεναμ για μια πρόκριση που είχε δυσκολέψει από το πρώτο παιχνίδι.

Στο 59’λεπτό η Μπορούσια ήταν εκείνη που έφτασε ξανά κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της, ο Ομπαμεγίανκ έγινε αποδέκτης μιας κάθετης αλλα το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή δεν ήταν καλό και έφυγε ψηλά άουτ.Δώδεκα  λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 71΄λεπτο, ο Γκαμπονέζος στράικερ διπλασίασε τα τερματά του με τον Μικιταριάν να δίνει την ασίστ .

Η Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε μόνο μια φορά τον Βαϊντενφέλερ, και κατάφερε να σκοράρει με τον Σον στο 74’λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Σούμποτιτς αφού γύρισε πολύ χαλαρά την μπάλα στο τερματοφύλακα του,δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Σον να τον περάσει  και να σκοράρει σε κενή εστία το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Η Ντόρμουντ στη συνέχεια έλεγχε τον ρυθμό χωρίς να απειληθεί καθόλου από τους γηπεδούχους , αντιθέτως έφτασε πολύ κοντά με τον Κάστρο να κάνει το 3-1 στο 82’λεπτό της αναμέτρησης αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Οι Γερμανοί πέρασαν ένα εύκολο βράδυ στο Λονδίνο και με συνολικό σκορ 5-1 ηπέρ της πέρασε στην προημιτελική φάση σχετικά χωρίς να κουραστεί .

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ