Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βασιλιάδες του Γιουρόπα!
Σεβίλλη

Βασιλιάδες του Γιουρόπα!

Η Σεβίλλη έδειξε με τον... σκληρό τρόπο στη Βασιλεία ποιος κάνει κουμάντο στο Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία χρόνια με τους Ισπανούς να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 3-0.

18.03.2016 | 00:11

Κανένα περιθώριο δεν άφησε στη Βασιλεία η Σεβίλλη στη μεταξύ τους ρεβάνς που έγινε στο “Σάντσες Πιθχουάν”.

Οι κάτοχοι του βαρύτιμου τροπαίου επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 δείχνοντας πως είναι τα αφεντικά της διοργάνωσης και ότι μπορούν αν συνεχίσουν έτσι να κατακτήσουν και την τρίτη συνεχόμενη.

Οι Ισπανοί πίεζαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έτσι μετά από 35 λεπτά αγώνα πήρε το προβάδισμα με τον Ραμί μετά από ασίστ του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα ήταν… καταιγιστικοί.

Μέσα σε λίγα πετά σημείωσαν δύο τέρματα με τον Κέβιν Γκαμεϊρό. Το πρώτο εξ αυτών σημειώθηκε στο 44′ από τον Γάλλο φορ μετά από τελική πάσα του Ρέγες και το 3-0 ένα λεπτό αργότερα.

Στο δεύτερος μέρος οι Ελβετοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους με τη Σεβίλλη να δείχνει την κλάση της και να περιμένει τον επόμενο αντίπαλό της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version