Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζόρια για Μπαρτσελόνα, χαμόγελα για Μπάγερν- Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζόρια για Μπαρτσελόνα, χαμόγελα για Μπάγερν- Ρεάλ

Την Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στη φάση των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα που θα έχει σαφέστατα πιο δύσκολο έργο από τα άλλα τα φαβορί (Ρεάλ Μαδρίτης- Μπάγερν Μονάχου).

18.03.2016 | 13:25

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ στους διεκδικητές του.

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα που θεωρείται το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση της “κούπας με τα μεγάλα αυτιά” θα έχει και το πιο δύσκολο έργο, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, που πριν από δύο χρόνια είχε αποκλείσει τους “μπλαουγκράνα” στα προημιτελικά του ίδιου θεσμού.

Πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, αφού οι “μερένχες” θα αντιμετωπίσουν την -πρωτάρα- σε αυτή τη φάση Βόλφσμπουργκ, ενώ οι Βαυαροί την Μπενφίκα.

Το πιο ισορροπημένο ματς (και από άποψης μπάτζετ) θα γίνει ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα πρώτα ματς όλων των ζευγαριών θα διεξαχθούν στις 5-6 Απριλίου με τις ρεβάνς τους να γίνονται στις 12-13 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

Ρεάλ Μαδρίτης- Βόλφσμπουργκ

Ατλέτικο Μαδρότης- Μπαρτσελόνα

Μάντσεστερ Σίτι- Παρί Σεν Ζερμέν

Μπάγερν Μονάχου- Μπενφίκα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version