ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκολ σκέτη… ζωγραφιά από τον Πέδρι: Και 2-0 η Μπαρτσελόνα! (vid)
Η στιγμή που περίμενε κάθε φίλος της ΑΕΚ έφτασε: Ντεμπούτο για Μαρσιάλ! (vid)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αυτό θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός – Έγιναν κολλητοί Αλμέιδα και Λουτσέσκου! (vids)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα δύο γκολ από το μεγάλο ντέρμπι! (vids)
Ντιέγκο Αλόνσο: Η τρίχα… κάγκελο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ! (vid)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Οι φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης! (vids)
Δεν… ακούει και δεν βλέπει κανέναν η Λίβερπουλ στην κορυφή! (vid)
Λίβερπουλ – Τσέλσι: Τα γκολ που τα άλλαξαν όλα σε μερικά λεπτά! (vids)
Ο Γκριεζμάν παραλίγο να αποβληθεί με τον πιο αστείο τρόπο: Τον έσωσε το VAR! (vid)
To VAR «σκότωσε» το ποδόσφαιρο στην Αγγλία: Δεν δόθηκε καθαρή κόκκινη στην Τσέλσι! (vid)
Λίβερπουλ – Τσέλσι: Άχαστος ο Σαλάχ από τα 11 μέτρα! (vid)
Ακάθεκτη η Ατλέτικο – Ανατροπή και τρίποντο με MVP τον Γκριεζμάν!
Παναθηναϊκός: Μπάλντοκ για σένα – Ο Τετέ σκόραρε και συγκίνησε (vid)
Βουλώνει στόματα η Σίτι του Γκουαρντιόλα – Το ρεκόρ που ζηλεύουν όλοι!
Buzzer – beater η Σίτι – Δάγκωσε στο 96′ την Γουλβς (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεβίλλη

Πλησιάζει Μπάρτσα και Ατλέτικο μετά από «τεσσάρα»

Η Ρεάλ έδειξε τα ''δόντια'' της στην, ανήμπορη να αντιδράσει, Σεβίλλη και πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι της.

Πλησιάζει Μπάρτσα και Ατλέτικο μετά από «τεσσάρα»

Η «Βασίλισσα» πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στη Σεβίλλη που σήμερα έπεσε πάνω στον σπουδαίο Κέιλορ Νάβας, ο οποίος δήλωσε «παρών» σε πολλές περιπτώσεις και κράτησε σταθερά το μηδέν για την ομάδα του.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκίνησε πολύ δυναμικά από αμφότερες τις δύο πλευρές, με τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, να κάνουν την πρώτη φάση στο παιχνίδι μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από σέντρα-σουτ του Τρεμουλινάς, κέρδισαν με την βοήθεια του Κέιλορ Νάβας το πρώτο κόρνερ του αγώνα.

Η Ρεάλ από την μεριά της έδειξε από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό στον αγώνα και δυο λεπτά αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας σουτ του Μπενζεμά μετά από συστημένη σέντρα του Μπέιλ κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο 9ο λεπτό απάντησαν στο γκολ της Ρεάλ με ένα σουτ του Γκαμέιρο από το ύψος της περιοχής χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Οι «Μερένχες» στο 15ο λεπτό έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο τέρμα με δράστη τον Μπέιλ. Ο Ουαλός κέρδισε τις κόντρες και με ένα τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στη αριστερή γωνία, αλλά ο Σέρτζιο Ρίκο είχε άλλη άποψη και με μια εκπληκτική επέμβαση παραχώρησε κόρνερ με την βοήθεια του δοκαριού.

Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη σε εκείνο το διάστημα και στο 19ο λεπτό απείλησε τον κίπερ των Σεβιγιάνων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ανάμεσα σε δύο αντιπάλους σούταρε από πλάγια θέση, με τον γκολκίπερ της Σεβίλλης να δείχνει τα σπουδαία αντανακλαστικά του.

Στο 27ο λεπτό η Σεβίλλη κόντρα στη ροή του αγώνα είχε την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσια μετά από το πέναλτι που έκανε ο Βαράν στο Ραμί. Ο Γκαμέιρο ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Κέιλορ Νάβας απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο «γάτα» είναι στις επεμβάσεις.

Ο ρυθμός μετά έπεσε, κάτι που σημαδεύτηκε και από την έλλειψη επικίνδυνης φάσης για δεκαπέντε λεπτά, με την Ρεάλ να αγγίζει το 2-0 στο 44ο λεπτό μετά από ωραίο σουτ του Μαρσέλο.

Οι δύο ομάδες στην επανάληψη δεν μπήκαν τόσο δυνατά όσο στο πρώτο ημίχρονο με την «Βασίλισσα» να είναι αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ 57ο λεπτό, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μόντριτς από τον Ρέγιες που τον μάρκαρε άτσαλα ρίχνοντας τον κάτω.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση με τον Πορτογάλο τον τελευταίο καιρό να δείχνει να μην έχει καλή επαφή με το γκολ από την άσπρη βούλα, στέλνοντας την μπάλα δυνατά άουτ.

Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος λίγες αγωνιστικές πριν και ειδικότερα με την Εσπανιόλ είχε ξανά αστοχήσει από το ίδιο σημείο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα τον ρυθμό τους και στο 60′ ο Κρόος έκανε ένα πολύ καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Σέρτζιο Ρίκο για άλλη μια φορά στο σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι είναι σε καταπληκτική φόρμα παραχωρώντας κόρνερ. Από το συγκεκριμένο κόρνερ η Ρεάλ άγγιξε το γκολ με τον Ουαλό επιθετικό να παίρνει τη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι για δεύτερη φορά.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο κατάφερε να σκοράρει μετά από σέντρα του Ντανίλο από τα δεξιά. Ο Ρονάλντο ήταν σε πλεονεκτική θέση αυτή την φορά και δεν μπορούσε να αστοχήσει κάνοντας το 2-0.

Η Ρεάλ έκανε ότι ήθελε από το 55ο έως και το 66ο λεπτό δείγμα του, ότι κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Μπέιλ 3-0 στο 66′, μετά από τη συνεργασία των τριών επιθετικών.

Η Σεβίλλη στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να απειλήσει αρκετά τον Κέιλορ Νάβας, παρά μόνο στο 82ο λεπτό,με τον Παλόμο που δοκίμασε ένα σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Ρεάλ απέκρουσε με επιτυχία.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 85′, ο Γκαμέιρο έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει το γκολ της τιμής για την ομάδα του, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στο «τέιχος», ονόματι Κέιλορ Νάβας.

Αφού, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να σκοράρει ήρθε η σειρά του Χεσέ να γραφτεί στο πίνακα των σκόρερ μετά από πάσα του Χάμες Ροντρίγκες στο 90+ σημειώνοντας το τελικό 4-0.

Συνθέσεις:

[team1]

[team2]

Στο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα στο «Μεστάγια» η Βαλένθια υπέστη νέα ήττα αυτή τη φορά από την Θέλτα, η οποία επικράτησε με 2-0 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Γκουιντέτι (80′) και Μάλο (84′).

Οι «νυχτερίδες» παρά το γεγονός ότι άγγιξαν την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη, είναι κοινώς παραδεκτό ότι δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες στην ιστορία τους αφού φέρουν το ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα μετά το άλλο.

Αντιθέτως, η Θέλτα κάνει σπουδαία σέζον αφού όλα δείχουν πως θα είναι αυτή που θα πάρει την 6η θέση που οδηγέι στην Ευρώπη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ