Η φετινή σεζόν του Λουκάκου, μπορεί να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη, με το Βέλγο να σκοράρει 18 γκολ στη Πρέμιερ Λιγκ. Αν λάβει κανείς υπόψιν και την μέτρια από πλευράς αποτελεσμάτων χρονιά της Έβερτον, τότε το κατόρθωμα του Λουκάκου θεωρείται ακόμα μεγαλύτερο.
Ο πατέρας του πιστεύει πως ο γιος του είναι έτοιμος να αγωνιστεί στους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη: “Είναι έτοιμος. Γνωρίζω, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ατλέτικο, τη Μπάγερν, την Τσέλσι και τη Μάνστεστερ. Νομίζω, ότι πρέπει να επιλέξει μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ και της Μπάγερν Μονάχου. Η Μάντσεστερ είναι μια ομάδα υπό κατασκευή. Η Μπάγερν είναι μια μηχανή στην οποιά ο Ρομέλου θα μπορέσει να προσαρμοστεί καλά. Ο μόνος όρος είναι να αποχωρήσει ο Λεβαντόφσκι”.
Το παράδοξο είναι, ότι αν ο Λουκάκου μετακομίσει στο Μάντσεστερ είναι πολύ πιθανό να συναντήσει τον Μουρίνιο, τον προπονητή, ο οποίος τον άφησε να φύγει από τη Τσέλσι.
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
