ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Χόντσον

Με αφορμή την σπουδαία εμφάνιση των Βάρντι και Κέιν κόντρα στη Γερμανία σας παρουσιάζουμε την πληθώρα επιλογών του Χόντσον στη κορυφή της επίθεσης της Αγγλίας.

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Χόντσον

Στο φιλικό της Εθνικής Αγγλίας έναντι της εθνικής Γερμανίας ο Ρόι Χόντσον είδε τα δύο σέντερ φορ του να σκοράρουν δύο πανέμορφα γκολ. Τόσο ο Βάρντι όσο και ο Κέιν συνέχιζουν να σκοράρουν αδιάλειπτα με τους συλλόγους τους, προσφέροντας στον Χόντσον έναν πονοκέφαλο που όλοι οι τεχνικοί θα λάτρευαν να έχουν: Ποιόν να τοποθετήσει στη κορυφή της επίθεσης; Αν συνυπολογίσει κανείς τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από τους προαναφερθέντες τότε το δίλημμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο για τον Άγγλο ομοσπονδιακό προπονητή.

Ντάνιελ Στάριτζ

Οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν πως αν δεν είχε “γυάλινα πόδια” θα πρωταγωνιστούσε στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει ταλαιπωρηθεί και φέτος από πολλούς τραυματισμούς. Ωστόσο, για κάθε 133 λεπτά που αγωνίζεται σκοράρει και ένα γκολ έχοντας φτάσει τα 7 φέτος σε μόλις 14 εμφανίσεις. Η αποτελεσματικότητα στα τελειώματα του είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του.

Ντάνι Γουέλμπεκ

Ο Γουέλμπεκ έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ως ανεπαρκής. Στην Άρσεναλ, όμως όταν δεν είναι τραυματίας συνήθως βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Φέτος έχει σημειώσει 4 γκολ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ίδιο να βοηθάει τους “κανονιέρηδες” στο παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος του Ζιρού. Σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ταχύτητά του και η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι.

Γουέιν Ρούνει

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ δε διανύει τη καλύτερη του σεζόν στους “κόκκινους διαβόλους” με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Έχει κατορθώσει, βέβαια,να γράψει το όνομά του στο πίνακα των σκόρερ 14 φορές σε 32 παιχνίδια. Αυτή τη περίοδο είναι στα πιτς λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο με τους φίλους των “λιονταριών” να μην υποστηρίζουν θερμά την επιστροφή του. Ωστόσο, η εμπειρία του Ρούνει και η συμμετοχή του σε κορυφαίες διοργανώσεις καθιστούν αναγκαία τη παρουσία του στο Euro του καλοκαιριού.

Χάρι Κέιν

Ο σέντερ φορ της Τότεναμ είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σημειώνει πάνω από 20 γκολ και είναι έτοιμος να ηγηθεί της επίθεσης των “λιονταριών”. Ο Χάρι Κέιν έχει τη δυνατότητα να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και η συνεργασία του με τον Ντέλε Άλι μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την πορεία της εθνικής Αγγλίας.

Τζέιμς Βάρντι

Η ομάδα έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ, διαθέτει στο ρόστερ της τον Βάρντι, ο οποίος την έχει πάρει από το χεράκι και την οδηγεί εκ του ασφαλους στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο ίδιος έχει συμμετοχή σε 27 γκολ των “αλεπούδων” με 19 τέρματα και 8 ασίστ. Η απίστευτη ταχύτητα του καθιστά τις αντεπιθέσεις της Λέστερ κίνδυνος θάνατος για τους αντιπάλους και φαίνεται πως είναι ο ιδανικός παρτενέρ πλάι στο Κέιν.

Πρέπει να επισημανθεί εδώ ότι ο Ρόι Χόντσον σκέφτεται να αγωνιστεί με δύο σέντερ φορ, όπως έχει φανεί από τα φιλικά κόντρα σε Γερμανία και Ολλανδία. Επομένως, ιδανικό δίδυμο αυτή τη στιγμή φαντάζουν οι Βάρντι και Κέιν. Το βέβαιο είναι πως η εθνική Αγγλίας βάζει γερή υποψηφιότητα στις ομάδες που στοχεύουν στη κορυφή στα γήπεδα της Γαλλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ