ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπροστά σε σταυροδρόμι: Η Ίντερ πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο αμυντικούς της!
Επίδειξη δύναμης από τη Μίλαν και κορυφή για τους «Ροσονέρι» (vids)
Η Παρί μετέτρεψε το ντέρμπι σε «περίπατο» με τριάρα! (vids)
Από την κόλαση στον… θρίαμβο η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπόχουμ!
Κάνει… όνειρα ο Ντεστ: «Στο πρώτο μου El Clasico είχα στο “τσεπάκι” μου τον Βινίσιους»
Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία του ματς κόντρα στην Μπάγερν!
Ακόμη ένα γκολ από τον Κριστιάνο: Ολοένα και πιο κοντά στα 1000! (vid)
Ποστέκογλου για Τεν Χαγκ: «Είναι μεγάλος προπονητής… Τιμή μας που βρίσκεται στην Αγγλία»
Φλικ για Κουντέ: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Απορώ πως το κάνει»
Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»
Η Μίλαν «γλέντησε» την Τσέλσι – Ζητούσε τρελό ποσό για τον… φύλακα της!
Σίτι: Οδεύει για… νέα γκέλα – Νέα ηχηρή απουσία ενόψει Νιούκαστλ!
Ο Αρτέτα χαμογελάει ξανά: Ευχάριστα νέα με Μερίνο!
Η Ατλέτικο ακύρωσε την συναυλία της… hot τραγουδίστριας – Δήλωσε πως είναι οπαδός της Ρεάλ (pic)
Τους γράφει όλους στα… φρύδια του ο Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει η κριτική, με νοιάζουν οι κούπες!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Νιίκησε και αυτή τη… Ρεάλ

Οι "Ροχιμπλάκος" δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις επικρατώντας με το ευρύ 5-1, ''χαρίζοντας'' στους 50000 θεατές της ένα ωραίο απόγευμα .

Νιίκησε και αυτή τη… Ρεάλ

Για την 31η αγωνιστική η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετώπισε στο ”Βιθέλντε Καλντερόν” την Ρεάλ Μπέτις δίχως να δυσκολευτεί να νικήσει περιμένοντας τώρα στραβοπάτημα στον μεγάλο αγώνα της βραδιάς μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι το πόσο καλά ”πατάει” στο γήπεδο δίχως να κινδυνέψει ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αγχωμένες,  χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τους δυο τερματοφύλακες. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μόνο από αντεπιθέσεις.

Στο 10’λεπτό η Ατλέτικο απείλησε πρώτη με τον Γκριεζμάν να σουτάρει μέσα από τη περιοχή ,όμως ο Αντόνιο Αντάν κατάφερε να αποκρούσει και στη συνέχεια ο Κόκε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 26’λεπτό με τον Φερνάντες να πιάνει ένα ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ,αλλά βρήκε τον Όμπλακ σε ετοιμότητα.

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των “Ροχιμπλάνκος”

Και φτάνουμε έτσι στο 37’λεπτό όπου ο Κόκε με τρομερή κάθετη πάσα ”τρύπησε” την άμυνα της Μπέτις βρίσκοντας τον Φερνάντο Τόρρες με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σκαφτό τελείωμα για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν με λόμπα ψάχνει τον Κόκε στη μεγάλη περιοχή με τον Ισπανό να αφήνει την μπάλα να περάσει, δίπλα του έξυπνα, μπερδεύοντας τον τερματοφύλακα,χρίζοντας έτσι σκόρερ το Γάλλο 2-0.

Στη συνέχεια στο 43’λεπτό ο Γκριεζμάν από σκόρερ παραλίγο να δώσει την ασίστ στο Τόρες μετά από γύρισμα στη περιοχή με τον Ισπανό να πλασάρει χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Τρία λεπτά μετά ο Φελίπε Λουίς σεντράρει από τα αριστερά , ο Γάλλος επιθετικός πιάνει δυνατή κεφαλιά ο Αντάν όμως αποσοβεί τον κίνδυνο με σπουδαία επέμβαση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά για να πετύχουν το γκολ που θα τους επιτρέψει να πιστέψουν στο θαύμα. Στο 49’λεπτό η Μπέτις χάνει σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-1 ,με τον Όμπλακ να πέφτει στη γωνία και πιάνει την δύσκολη κεφαλιά του Βέστερμαν.

Η Ατλέτικο μετά κατάφερε να μην απειληθεί αναχαιτίζοντας κάθε προσπάθεια που έφτανε μπροστά από την περιοχή της και μάλιστα στο 55′, μετά από συνεργασία του Τόρες και του Γκριεζμάν έφτασε κοντά στο 3-0 με τον Αντάν να βγαίνει νικητής σε τετ α τετ που είχε με τον Γάλλο επιθετικό.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι δύο επιθετικοί της ομάδας στη προηγούμενη φάση, το έκανε ένας αμυντικός. Συγκεκριμένα ο Χουανφρά, έπειτα από σέντρα του Κορέα, βρήκε λίγο χώρο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 3-0.

Έπειτα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να αυξήσουν τα προσωπικά τους τέρματα με τον νεαρό Γκανέζο επιθετικό Τόμας Παρτέι στο 73′ , με το σουτ που επιχείρησε να τραντάζει το δοκάρι του Αντάν δίχως να μπορεί να αντιδράσει αν έβρισκε στόχο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστίας , με τον Ρουμπέν Κάστρο να σκοράρει στο 79′ μετά από λάθος του Όμπλακ ,αφού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα μετά από σέντρα, με την Μπέτις να μειώνει σε 3-1.

Δύο λεπτά μετά η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε κατάφερε να κάνει τέσσερα τα τερματά της με τον Κορέα να δείχνει αλτρουισμό και να πασάρει στο Γριεζμάν κάνοντας το 4-1 μετά από λάθος που έγινε στη άμυνα.

Στο 91′ η Ατλέτικο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στον αγώνα με τον Γκριεζμάν να γίνεται ”πασέρ” αυτή τη φόρα χρίζοντας σκόρερ τον νεαρό επιθετικό Τόμας Πάρτει σε κενή εστία για το 5-1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ