Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρανιέρι: “Ήρθα μόνο για να σώσω την ομάδα”
Λέστερ

Ρανιέρι: “Ήρθα μόνο για να σώσω την ομάδα”

Ο Ιταλός Τεχνικός της Λέστερ αναφέρθηκε στο τι του ζητήθηκε να κάνει από τους ιδιοκτήτες της ομάδας όταν την ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι.

06.04.2016 | 18:36

Τις απαιτήσεις που είχε ο πρόεδρος της Λέστερ όταν τον προσέλαβε αποκάλυψε ο Ρανιέρι.

Όχι, ασφαλώς και το πρωτάθλημα δεν ήταν ούτε κατά διάνοια σε αυτές, με τον σύλλογο να θέλει …απλά την παραμονή.

Αυτά ανέφερε ο ίδιος:«Θυμάμαι την πρώτη συνάντησή μου με τον πρόεδρο, όταν έφτασα το καλοκαίρι. Καθίσαμε και μου είπε: ‘Κλαούντιο, αυτή είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον σύλλογο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Θέλουμε να είμαστε ασφαλείς’. Απάντησα ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Θέσαμε τον στόχο των 40 βαθμών. Τότε δεν μπορούσα να ονειρευτώ αυτό που θα έβλεπα την βαθμολογία στις 4 Απριλίου: τη Λέστερ στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς. Απίστευτο»

Στη συνέχεια ο Ρανιέρι αποθέωσε τους παίκτες του λέγοντας:«Πριν από μερικά χρόνια ο Βάρντι δούλευε σε εργοστάσιο, ο Καντέ ήταν στην τρίτη κατηγορία και ο Μαχρέζ στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας. Τώρα παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Λέω στους οπαδούς που με συναντούν στο δρόμο ότι μπορούν να ονειρεύονται, αλλά εμείς απλά δουλεύουμε σκληρά. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο τέλος, νομίζω ότι η ιστορία μας είναι σημαντική για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Δίνει την ελπίδα ότι νέοι παίκτες μπορούν να τα καταφέρουν»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version