ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

(Σ)Πάρτα να με θυμάσαι

Η Βιγιαρεάλ νίκησε τη Σπάρτα Πράγας 2-1 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

(Σ)Πάρτα να με θυμάσαι

Η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε την Σπάρτα Πράγας στο πρώτο προημιτελικό μεταξύ τους στο <<Ελ Μαδριγάλ>>. Οι Ισπανοί πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο καταφέρνοντας να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για γκολ,αλλά κατάφεραν  να σκοράρουν μόλις μια φορά.Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν τη τύχη με το μέρος τους αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων . Το ότι δεν δέχτηκαν περισσότερα γκολ το χρωστάνε στο τερματοφύλακα τους. Ο Μπίτσκικ μετά το τρομερό λάθος που έκανε και δέχτηκε η ομάδα του γκολ κατέβασε ρολά κυριολεκτικά κάνοντας τρομερές αποκρούσεις.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” έδειξε τις προθέσεις του από πολύ νωρίς βρίσκοντας δίχτυα μετά από λάθος εκτίμηση του Μπίτσικ .Ο Μπακαμπού το εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 μόλις στο 2′. Στο 9′ τρομερή χαμένη ευκαιρία από τον κεντρικό αμυντικό της Βιγιαρεάλ, Μάριο Γκασπάρ, εκμεταλλευόμενος το κόρνερ δεν κατάφερε να σκοράρει από πολύ κοντά με σουτ.

Τρία λεπτά μετά ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, Μπίτσικ, σταμάτησε τον Καστιγιέχο που έγινε αποδέκτης μιας τρομερής διαγώνιας πάσας ,αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Έπρεπε να περάσουν 14′ για δούμε την πρώτη απειλητική προσπάθεια των φιλοξενούμενων.Ο Κονατέ πέρασε δύο αμυντικούς αλλά του σουτ που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 22′ εκ νέου λάθος στην άμυνα από τη Σπάρτα Πράγας με το Μπακαμπού να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπίτσικ ,αλλά ο δεύτερος το νίκησε αυτή τη φορά σώζοντας την εστία του .

Δέκα λεπτά μετά από την πρώτη επιθετικής της προσπάθεια η Σπάρτα Πράγας απείλησε ξανά με τον Κονατέ. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ του το εξουδετέρωσε ο Σέρχιο Ασένχο με ωραία απόκρουση.

Στο ίδιο έργο θεατές με τον Μπακαμπού και το Μπίτσικ να αναμετριούνται για άλλη μια φορά,κερδισμένος όμως πάλι ο τερματοφύλακας . Ο επιθετικός από το Κονγκό έπιασε μια πολύ δύσκολη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στη αριστερή γωνία του τέρματος ,όμως ο Τσέχος είχε άλλη άποψη και έσωσε την εστία του από το γκολ.

¨Άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τους γηπεδούχους στο 44′ με το Σολδάδο. Ο Ισπανός πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις οι Τσέχοι απείλησαν ξανά την εστία του Σέρχιο Ασένχο.Ο ”δράστης” της φάσης ήταν ο Ματεγιόβσκι ,αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή.Ελάχιστα λεπτά μετά ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την Σπάρτα Πράγας με εξαιρετική κεφαλιά από το Μπράμπετς και 1-1 βάζοντας δύσκολα για τη Βιγιαρεάλ.

Στην επανάληψη η Βιγιαρεάλ μπήκε όπως ακριβώς στο πρώτο ημίχρονο,μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν για να απειλήσει την εστία του Τσέχου τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα ο Μάριο Γκασπάρ έφτασε για άλλη μια φορά κοντά στο γκολ ,δίχως να του κάνει το χατίρι η μπάλα μετά από κεφαλιά που επιχείρησε σταματώντας στο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ανοίξουν τη καλά στημένη άμυνα των Τσέχων χωρίς να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 64′ όμως ο Μπακαμπού έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το έβδομο γκολ του σε δέκα παιχνίδια.Ο Ντένις Σουάρεζ του έδωσε την ασίστ στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Κονγκολέζος με τρομερό τελείωμα εκτέλεσε το Μπίτσικ που δεν είχε αυτή τη φορά απάντηση στο σουτ.

Οι Ισπανοί συνέχισαν να είναι απειλητικοί και στο 75′ έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φτάσουν το σκορ στο 3-1. Ο Ντένις Σουάρεζ σούταρε δυνατά από τη μεγάλη περιοχή σημαδεύοντας την αριστερή γωνία ,αλλά ο Τσέχος ήταν ξανά εκεί που έπρεπε και έδιωξε τη μπάλα, ο Μπακαμπού πήρε το ριμπάουντ και πάλι όμως ο Μπίτσικ είπε “όχι”.

Στο τελευταίο λεπτό ο Ντένις Σουάρεζ είδε για άλλη μια φορά τον Τσέχο τερματοφύλακα να σταματάει εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε ,δίνοντας  έτσι ελπίδες στη ομάδα του για πρόκριση.

[team1]

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ