ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τα “σπάνε” τα μωρά του Μπλάν

Ο Λοράν Μπλάν παρέταξε την πιο νεανική ενδεκάδα στην ιστορία του συλλόγου στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ και χωρίς να επηρεαστεί καθόλου η ομάδα του πήρε μια εύκολη νίκη με 2-0.

Τα “σπάνε” τα μωρά του Μπλάν

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενήθηκε από την Γκινγκάμπ για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο “Ρουντουρού”.

Ο Λοράν Μπλάν παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ενδεκάδα είναι η νεότερη στην ιστορία των Παριζιάνων η οποία δεν ξεπερνούσε τα 25 χρόνια σε μέσο όρο.Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση τίτλου εδώ και πολλές εβδομάδες ,έτσι δόθηκε  η ευκαιρία στο προπονητή της να δοκιμάσει νέα πρόσωπα για να ξεκουράσει τα βαριά του <<όπλα>> ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Σίτι  στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αγωνιστικό χώρο τώρα οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο βρήκαν χώρους και απείλησαν την εστία του Τράπ με αντεπιθέσεις. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Η Γκινγκάμπ στο πρώτο ημίχρονο απείλησε μια φορά την εστία του Τραπ με τον Τούρκο επιθετικό Ερντίνγκ . Στο 31′ ο Μάρτινς Περέιρα έκανε την σέντρα από τα δεξιά στη καρδιά της άμυνας με τον Τραπ να κάνει λανθασμένη έξοδο χωρίς να αποκρούει τη μπάλα ,αλλά για εκατοστά ο Τούρκος δεν ακούμπησε τη μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη κατάφεραν να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στο 35′ ο Ονζεντά εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι εκεί ήταν ο Κουρζαουά αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε παράλληλα από την εστία.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο βραχύσωμος εξτρέμ των Παριζιάνων Ονζεντά επιχείρησε ένα σουτ από τα 25 μέτρα χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα η εστία του Λόσλ που ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στην επανάληψη η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λούκας Μόουρα  με εκτέλεση πέναλτι. Η Γκινγκάμπ μετά το γκολ που δέχτηκε έγινε πιο επιθετική και κατάφερε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν με νέα παιδιά είχαν καλή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να σκοράρουν.

Στο 46′ η Παρί απείλησε πρώτη και έδειξε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα κυνηγήσει το γκολ πιο πολύ.Ο Ματουιντί πάσαρε στον Όγκουστιν αλλά το σουτ που επιχείρησε ο νεαρός επιθετικός αποκρούστηκε από το τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά μετά οι  Παριζιάνοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Λούκας Μόουρα. Ο Κουρζαουά έκανε την παράλληλη σέντρα με το Λόσλ να μην αποκρούει και τον Λούκας να αιφνιδιάζεται στέλνοντας την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Η φάση του πέναλτι έγινε στο 54′ με τον Σορμπόν να ανατρέπει  τον Νκούκου και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Λόύκας Μόουρα με την εύστοχη εκτέλεση εξιλεώθηκε για την χαμένη ευκαιρία προηγουμένως και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.

Στη συνέχεια η Παρί πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λούκας στο 71′ μετά από ασίστ του Κουρζαουά από τα αριστερά . Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και του ιδίου.

Η Γκινγκάμπ είχε μια ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 77′ με τον Μπριάντ αλλά ο έμπειρος επιθετικός τη σπατάλησε στέλνοντας τη μπάλα μετά από σουτ που επιχείρησε από τα αριστερά άουτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ