Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Δε βοηθάνε την Μπάρτσα οι διαιτητές”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Δε βοηθάνε την Μπάρτσα οι διαιτητές”

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε αποκλειστικά στη σελίδα goal.com και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει βοήθεια των διαιτητών προς τη Μπαρτσελόνα, εξηγώντας τους λόγους.

13.04.2016 | 15:46

Παρά το γεγονός πως υπήρξε προπονητής της Ρεάλ, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μισητή αντίπαλο των Μαδριλένων, ξεκαθαρίζοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει ευνοηθεί από τους διαιτητές.

“Δεν υπάρχει αυτό σε τέτοιο επίπεδο. Σε αυτό το επίπεδο είναι όλοι οι κορυφαίοι διαιτητές. Μπορεί να κάνουν κάποια λάθη που θα ευνοήσουν κάποιον, αλλά μπορεί και το αντίθετο. Προσπαθώ να σέβομαι τη δουλειά των διαιτητών γιατί είναι πολύ δύσκολη. Ο Μπριχ(ο διαιτητής του Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο) είναι κορυφαίος και δε νομίζω πως βοήθησε τη Μπαρτσελόνα. Όλοι κάνουν λάθη. Μπορεί να ήταν λάθος η κόκκινη στον Τόρες, όμως δεν έγινε για να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα”.

Ο Αντσελότι μίλησε για τον αποκλεισμό που υπέστει η δική του Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μπαρτσελόνα πριν τρία χρόνια, μιλώντας για το πόσο σημαντικός είναι ο Λιονέλ Μέσι, αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τις ομάδες τους.

“Πριν τρία χρόνια αποκλειστήκαμε με την Παρί από τη Μπαρτσελόνα, όμως δεν έπαιξαν ρόλο οι διαιτητές. Ο Μέσι έπαιξε το ρόλο του. Επίσης έπαιξε ρόλο το κοινό του “Καμπ Νου”. Ο Μέσι έχει το προνόμιο να είναι ο κορυφαίος στον κόσμο μαζί με τον Ρονάλντο. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, όμως και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί για τις ομάδες τους”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version