Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πικρόχολο σχόλιο του Μπλαν για Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν

Το πικρόχολο σχόλιο του Μπλαν για Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν του Λοράν Μπλαν και ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε εκνευρισμένος στη συνέντευξη τύπου.

13.04.2016 | 15:12

Το χθεσινό υπέροχο γκολ του Ντε Μπρούιν έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από την άλλη πλευρά η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί ακόμα να κατανοήσει τι πήγε στραβά και για μία ακόμη χρονιά δεν έγινε το βήμα παραπάνω.

Ο Λοράν Μπλαν, λοιπόν μετά το χθεσινοβραδινό αποκλεισμό της ομάδας του ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του: “Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απλώς ο καλεσμένος στο πάρτι που διοργανώνει η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου”.

Πάντως το ξέσπασμα αυτό του Μπλαν είναι λογικό εν μέρει καθώς ο Μάνουελ Πελεγκρίνι αποδείχτηκε ότι του πήρε την ταυτότητα στους δύο αγώνες των προημιτελικών κάτι που ίσως δυσχεράνει τη θέση του στο παγκο των Παριζιάνων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version