Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άσχημα νέα για Ντράξλερ
Γερμανία

Άσχημα νέα για Ντράξλερ

Η Βολφσμπουργκ αναμένεται να στερήθει για αρκετές εβδομάδες τις υπηρεσίες του Ντράξλερ λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

14.04.2016 | 20:18

Αυτή η εβδομάδα εξελίσσεται από το κακό προς το χειρότερο για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία όχι μόνο αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είδε και τον ποιοτικότερο παίκτη της, τον Τζούλιαν Ντράξλερ να τραυματίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο 22χρονος διεθνής με την εθνική Γερμανίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις με τη διάγνωση να κάνει λόγο για μυϊκή ρήξη στον τένοντα. Οι “λύκοι” αναμένεται να στερηθούν τις υπηρεσίες του Ντράξλερ για αρκετές εβδομάδες με το χρονικό διάστημα να μην προσδιορίζεται.

Πάντως, εκφράζονται φόβοι ότι ο Γερμανός ενδεχομένως να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο μήνες κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη παρουσία του στα γήπεδα της Γαλλίας για το Euro του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version