Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τόρες εξημέρωσε τα «λιοντάρια».
Μπιλμπάο

Ο Τόρες εξημέρωσε τα «λιοντάρια».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με το ''διπλό'' από το ''Σαν Μαμές" και έμεινε έτσι ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

21.04.2016 | 01:15

Η Αθλέτικ Μπίλμπάο αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ”Σαν Μαμές” για την 34η αγωνιστική. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και από τις δύο ομάδες και δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες .Τα «λιοντάρια» είχαν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο τέρμα.Οι «ροχιμπλάνκος» όμως έκαναν μια ουσιαστική και καλή ευκαιρία με τον Φερνάντο Τόρες να βρίσκει δίχτυα και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του μένοντας έτσι ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι την εστία του Όμπλακ στο 10′. Ο Ίκερ Μουνιαϊν σούταρε από μεγάλη απόσταση,αλλά ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο ήταν σε ετοιμότητα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 31′,ο Ραούλ Γκαρσία απείλησε ξανά την εστία του Σλοβένου. Ο έμπειρος άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους ,όμως η κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα μέσο κάθετων ,ωστόσο δεν είχαν καμία τύχη στην καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 39′ όμως ήρθε ο «Ελ Νίνο» και έδωσε ένα άλλο χρώμα στην αναμέτρηση. Αξίσει να σημειωθεί πως ο Τόρες σημείωσε ένα ιστορικό σερί μιας και για πρώτη φορά στη καριέρα του κατάφερε να πετύχει πέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στη σειρά. Ο Αντουάν Γκριεζμάν με την τρομερή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει έστειλε με σέντρα τη μπάλα στη καρδιά της περιοχής και ο Ισπανός επιθετικός με σεντερφορίσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο Μπιλμπάο ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού έχοντας τη μπάλα για μεγάλο διάστημα στα πόδια της. Η ομάδα του Σιμεόνε ήταν στημένη πολύ καλά από το ”μετρ” της αμυντικής λειτουργίας με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του να μην απειληθούν τόσο έντονα.

Στο 53′ ο Μπενάτ ζύγισε το πόδι του και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ με τον Όμπλακ να λέει όχι.

Στη συνέχεια τα «λιοντάρια» έκλεισαν την Ατλέτικο στην περιοχή της δίχως , όμως να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 85′ ο Ραούλ Γκαρσία μας έδειξε για άλλη μια φορά πόσο καλός είναι στο ψηλό παιχνίδι αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε άλλη μια φορά τη κεφαλιά που επιχείρησε.

Πιο κοντά στο γκολ όμως έφτασε η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Καράσκο στο 90+4.Ο Βέλγος επιθετικός από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και δεν κατάφερε έτσι να κάνει το 0-2 για την ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version